UFC

(VIDEO) Oglasio se Marlon Vera: Pogledajte kako je ‘Chito‘ reagirao nakon Cejudovog povlačenja iz borbe

Marlon ”Chito” Vera

 Screenshot/Twitter
Ne zna se hoće li Ekvadorac dobiti novog protivnika, no ako se njega pita - to bi trebao biti Petr Yan

Nedugo nakon što je Henry Cejudo objavio kako se, zbog ozljede ramena, povlači iz bore s Marlonom Verom, oglasio se i potonji borac. "Chito" je na društvenim mrežama objavio videozapis svoje reakcije - u trajanju od šest sekundi.

Ekvadorac na predmetnoj snimci sjedi u automobilu, djeluje pomalo rezignirano i u jednom trenutku izgovara: "Pa...j**i ga".

Iako njegove riječi, kao ni ukupni govor tijela, ne sugeriraju kako je osobito pogođen Cejudovim otkazivanjem, Vera je na gubitku i nipošto ne može biti zadovoljan razvojem situacije. Borba protiv Cejuda trebala je biti njegov nastup u tekućoj godini (u ožujku podijeljenom sudačkom odlukom izgubio od Coryja Sandhagena) i nova prilika da se bori protiv nekog od bivših UFC prvaka. Do sada je to činio tri puta; u prosincu 2020. je (jednoglasnom sudačkom odlukom) izgubio od Josea Alda, a godinu dana kasnije nokautirao je Frenkieja Edgara, odnosno, u kolovozu 2022., Dominicka Cruza.

Za sada još prerano govoriti o tome tko bi mogao biti Verin eventualni zamjenski protivnik, ali ako se pita njega - čini se kako on ima jasnu ideju po tom pitanju. "Chito" je, naime, na društvenim mrežama prozvao još jednog bivšeg prvaka - Petra Yana.

"Yan, istupi", napisao je 30-godišnji borac na Twitteru. Hoće li opasni Rus odgovoriti na Verinu poruku i kako na cijelu situaciju gledaju u UFC-u, saznat ćemo vrlo skoro, budući da je UFC 292 na rasporedu 19. kolovoza.

Linker
28. travanj 2024 04:34