UFC

(VIDEO) Cejudo zbog ozljede otkazao meč protiv Vere na UFC 292 priredbi, fanovi ga napali u komentarima

Henry Cejudo

 Screenshot/Twitter
‘Nažalost, zbog desnog ramena neću se moći boriti‘, poručio je bivši prvak u videu objavljenom na društvenim mrežama

Henry Cejudo (16-3) neće se boriti na UFC 292 priredbi u Bostonu protiv Marlona Vere (22-8). Bivši dvostruki UFC-ov prvak u petak ujutro (prema hrvatskom vremenu) objavio kako se povlači iz zakazane borbe protiv "Chita" zbog ozljede ramena.

"Nažalost, zbog desnog ramena neću se moći boriti. Ljudi, već sam ozlijedio lijevo rame, od čega sam se oporavljao oko godinu dana. Ne želim da se potrga još više nego što je t renutno", rekao je "Triple C" u videozapisu objavljenom na društvenim mrežama.

Cejudo je rekao i da ga čeka šest do osam tjedana rehabilitacije i da će nastojati nastaviti raditi na tome da ponovno postane vlasnik pojasa prvaka u bantam diviziji. Dodao je i kako nakon oporavka razmišlja o meču protiv prvog izazivača u kategoriji, Meraba Dvalishvillija, ili o potencijalnoj borbi protiv aktualnog prvaka muha kategotrije, Brandona Merona.

U ovom trenutku još uvijek nije poznato hoće li Chito Vera ostati dijelom "fight carda" UFC 292 priredbe, odnosno hoće li mu organizacija uspjeti pronaći zamjenskog protivnika.

Valja spomenuti i da se Cejudo zbog svoje objave o povlačenju iz meča suočio s brojnim oštrim kritikama MMA fanovima na svojim društvenim mrežama.

"Čovjek živi u prošlosti kao pijani ujak", "Prestrašeno dijete", "Isprike", "Nije li ovaj čovjek pričao s**nja o TJ Dillashawu i tome kako se ozlijeđen borio protiv Sterlinga, ali ga ipak ismijavao jer nije pobijedio?", "Zašto si potpisivao ugovor ako si znao za ozljedu ramena?", "S**nja, nisam iznanđen da si se prepao Chita", samo su neki od komentara razočaranih fanova. Bilo je, dakako, i onih koji su iskazali razumijevanje prema odluci bivšeg prvaka i zaželjeli mu brz oporavak.

Linker
02. svibanj 2024 17:36