UFC

Amanda Nunes brutalno iskrena o budućnosti ženskog dijela UFC-a: ‘Koja god osvoji pojas, bit će lažna prvakinja!‘

Amanda Nunes

 JORDAN JONES Getty Images Via Afp
Nije mogla ne spomenuti i Juliannu Penu

Noćas je na UFC 289 priredbi jedna velika karijera došla svome kraju. Amanda Nunes je u potpunosti deklasirala Irene Aldanu i obranila pojas u bantam kategoriji, a nakon meča je rekla kako njena obitelj više ne može podnijeti da se ona bori te da sada želi uživati u plodovima svoga rada.

Ozarenu Nunes kasnije su pitali postoji li nešto što bi je uvjerilo da se ponovno bori, na što je odgovorila da će, što god se dogodilo, uvijek biti prava UFC prvakinja u svojim težinskim kategorijama.

“Ne, imat ću svoj pojas kod kuće sa sobom. Bilo koja druga borkinja koja osvoji novi pojas, bit će lažna prvakinja. Tko god sada dobije pojas, samo će se pretvarati da ga ima, a ustvari ga neće imati. Hvala UFC-u, stvarno su se brinuli za mene i uvijek će se brinuti za mene", rekla je.

Nunesina dvostruka protivnica u borbi za naslov, Julianna Pena, jedina žena koja je pobijedila Nunes tijekom njene vladavine, odmah se obratila na društvenim mrežama nakon Nunesinog umirovljenja i optužila ju da ju je izigrala. Pena se prvotno trebala boriti protiv Nunes u trilogiji na UFC-u 289 prije nego što je bila prisiljena povući se zbog ozljede rebra.

Njih su se dvije prethodno borile na UFC-u 269, gdje je Pena pobijedila šokantnim submissionom u drugoj rundi te u neposrednom revanšu na UFC-u 277, gdje je Nunes vratila naslov pobjedom odlukom sudaca. Na pitanje o Peninim komentarima, Nunes se mogla samo nasmijati.

"O moj Bože, što mogu reći o toj djevojci? Ona bi trebala biti ovdje, ali se ozlijedila. Uostalom, ona nije spremna opet biti prvakinja. Da smo se borile, dobila bi ju, a i ovako mislim da će ju Aldana dobiti. Njeni komentari nemaju nikakvog smisla", zaključila je.

Linker
28. travanj 2024 12:14