UFC

Ankalaev oštro zaprijetio Rakiću: ‘Uništit ću ga u Abu Dhabiju. Neka Hill bude spreman jer bi se Rakić mogao povući prije borbe‘

 Magomed Ankalaev 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Rakić i Ankalaev borit će se na UFC 308 priredbi koja se u desetom mjesecu održava u Abu Dhabiju, a pobjeda u ovom meču može značiti jako puno kako Ankalaevu, tako i Rakiću

Iako je Magomed Ankalaev očekivao da će on biti sljedeći izazivač za titulu u poluteškoj kategoriji, izgleda da je UFC imao drugačije planove i za njega, ali i za prvaka Pereiru. U desetom mjesecu u Abu Dhabiju, Ankalaev će se boriti protiv Aleksandra Rakića, što je i odlična prilika za obojicu boraca.

U posljednja tri meča, Ankalaev je upisao samo jednu pobjedu. Prvo je protiv Blachowicza odradio neriješen meč, da bi potom prvi meč protiv Walkera završio kao ‘‘no contest‘‘. Walkera je ipak nokautirao u drugom okršaju, a jučer je serijom ‘‘tweetova‘‘ pokazao koliko je motiviran za meč protiv Rakića:

‘‘Danas sam dobio puno poruka oko borbe za titulu u poluteškoj kategoriji, moj posao je razbijati face ljudima koje stave ispred mene, uništit ću Rakića u Abu Dhabiju i više me nitko neće moći negirati, ne treba se nitko osjećati loše zbog mene‘‘, napisao je Ankalaev, pa poslije opet objavio:

‘‘Zašto Jamahal plače? Pereira te upravo uspavao, vrati se na posao i budi spreman za Abu Dhabi jer bi se Rakić mogao povući iz borbe.‘‘

Nije baš jasno zbog čega Ankalaev sumnja da će se Rakić povući iz borbe, pogotovo jer nije borac koji na taj način otkazuje borbe. Možda samo pokušava razbjesniti Rakića i ući mu u glavu, no nadamo se da mu to neće poći za rukom.

Rakić i Ankalaev borit će se na UFC 308 priredbi koja se u desetom mjesecu održava u Abu Dhabiju, a pobjeda u ovom meču može značiti jako puno kako Ankalaevu, tako i Rakiću.

Linker
21. kolovoz 2024 07:39