UFC

Anthony Smith ne želi Spannu dati revanš: ‘On je moja k**a zauvijek i on to zna‘

Anthony Smith i Ryan Spann

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Smith je prošle godine završio Spanna u prvoj rundi

Ryan Spann prošlog je vikenda došao do nove pobjede te je u prvoj rundi borbe nokautirao Dominicka Reyesa. Pogodio ga je prvo prednjim direktom te nakon toga krošeom što je bilo dovoljno da ‘‘ugasi‘‘ posrnulog Reyesa. Nanio mu je Spann tako četvrti poraz u nizu, a došao je i do druge pobjede ove godine.

Osim nove pobjede, Spann je napredovao i na službenim rang listama u poluteškoj kategoriji. Nalazi se Spann sada na desetom mjestu i sigurno u sljedećoj borbi dobiva nekog višerangiranog od sebe, a često se spominju Aleksandar Rakić i Anthony Smith.

Smith je Spanna pobijedio ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi prošle godine, a Ryan tu vidi svoju priliku za osvetom jer je uhvatio malo zaleta u ovoj godini te je u obje borbe slavio finišima u prvoj rundi. No, izgleda da se Smith ne namjerava opet boriti protiv njega.

‘‘Ne znam što mu se dogodilo kad smo se borili, ali ne znam ni s kojim samopouzdanjem govori da me može pobijediti i da zaslužuje revanš. Imao sam ga na klimavim nogama dok je ulazio u rušenja, stao sam iznad njegovog tijela i podsjetio ga da to pokušava napraviti meni‘‘, rekao je Smith u ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu.

‘‘Eventualno, može s još nekoliko borbi zaslužiti revanš ali ja sam se već borio sa nižerangiranima od sebe i davao prilike, tako da je Spann moja k**a zauvijek i on to zna‘‘, zaključio je.

Tko je sljedeći za Spanna, ne zna se u ovom trenutku. Jedino što je izgledno da će biti netko višerangiran od njega, a vrijeme će pokazati tko će to biti.

Linker
20. travanj 2024 10:38