UFC

Anthony Smith nije optimističan oko Pereire u poluteškoj: ‘Bit će mu užasno s vještinama koje posjeduje‘

Alex Pereira 

 Alejandro Salazar/Zuma Press/Profimedia
Bit će svakako zanimljivo gledati Pereiru i Blachowicza, a 29.7. je datum njihove borbe

Nakon doživljenog teškog nokauta od Israela Adesanye i neuspjele prve obrane titule, Alex Pereira je odlučio okušati se u kategoriji iznad. Postao je tako ‘‘Poatan‘‘ novo pojačanje za polutešku kategoriju, a Jan Blachowicz će mu poželjeti dobrodošlicu već idućega mjeseca na UFC 291 priredbi u Salt Lake Cityju.

Puno se u posljednje vrijeme govori o Perieiri i tome kako će se provesti u poluteškoj, a posebno o njegovom hrvanju i kako se neće moći nositi s najboljim borcima tamo. Anthony Smith također smatra da mu u novoj kategoriji neće biti nimalo lako:

‘‘Mislim da može biti dobar, sigurno. No, bit će mu užasno teško protiv najboljih boraca sa setom vještina koji trenutno posjeduje. Ali ako govorimo o borbi na nogama, mislim da je tu jako dobar. Mislim da mu je Jan Blachowicz jako težak meč da budem iskren. Užasno težak. Da, mislim da to Pereira gubi‘‘, rekao je Smith u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Jamahal Hill ga također može pobijediti. Postoji puno boraca u poluteškoj koje on može pobijediti i protiv kojih može izgledati dobro. Jana Blachowicza – teško. Blachowicz ima najbolju obranu od ‘low kickova‘ u cijelom UFC-u, pogledajte samo borbu protiv Adesanye. Branio je njegove udarce i kasnije ga uspio rušiti. Adesanya ga je nokautirao, a zamislite to sve s Janovom snagom udarca‘‘, dodao je.

Bit će svakako zanimljivo gledati Pereiru i Blachowicza, a 29.7. je datum njihove borbe. To je za malo više od mjesec dana, što bi značilo da nećemo čekati tako dugo. Bit će to druga PPV priredba sljedećega mjeseca, tako da jedva čekamo!

Linker
03. svibanj 2024 09:19