UFC

Anthony Smith otrkio najveći uvjet kada je u pitanju njegov sljedeći meč: ‘Ne zanima me nikakvo ime‘

Anthony Smith 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Smith još uvijek nema namjeru okačiti rukavice o klin, iako je i njemu samom jasno da nema velike šanse postati prvakom

Krajem prošle godine Anthony Smith doživio je novi poraz, a Khalil Rountree ga je nokautirao u trećoj rundi borbe. Zaključio je nekadašnji izazivač tako 2023. godinu s jednom pobjedom i dva poraza, a s obzirom da na svojim leđima već nosi gotovo 50 profesionalnih borbi, neki su se pitali koliko ćemo ga još gledati.

Međutim, izgleda da Smith još uvijek nema u planu umiroviti se, barem ukoliko je vjerovati riječima koje je rekao u svom ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu. Umiroviti se još neće, ali je postavio nekoliko uvjeta za svoj sljedeći meč:

‘‘Pokušavao sam malo primijeniti svoj mentalitet i postoji nekoliko stvari koje su mi važne. Ime mi iskreno i nije toliko važno, jedino što mi je bitno jest kako se osjećam povodom njega. Želim nekoga tko će biti uzbudljiv. Ne zanima me hoće li biti rangiran, ne zanima me o kome se radi. Mora biti netko koga ja smatram zabavnim‘‘, rekao je Smith pa nadodao:

‘‘Trebam nekoga tko će me zabaviti, faktor opasnosti mi nije toliko važan. Ne zanima me koliko će teška biti ta borba. Želim da to bude netko oko koga ću biti uzbuđen, na lokaciji koća će biti uzbudljiva. Peti ili šesti mjesec.‘‘

Smith još uvijek nema namjeru okačiti rukavice o klin, iako je i njemu samom jasno da nema velike šanse postati prvakom. To mu vjerojatno više ni nije ambicija jer je u svoje vrijeme pokušao napasti titulu, a tom prilikom ga je zaustavio Jon Jones. Kako god, u njemu zasigurno ima još nekoliko dobrih mečeva.

Linker
04. svibanj 2024 21:23