UFC

Dustin Poirier vjeruje da će Holloway pobijediti Gaethjea: ‘Da se kladim, stavio bih novac na njega‘

 Max Holloway vs. Dustin Poirier 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
staje nam za vidjeti je li Poirier u pravu kada je u pitanju ovaj meč, a to ćemo saznati u četvrtom mjesecu na UFC 300 priredbi

Iako još uvijek ne znamo tko će predvoditi dugo najavljivani UFC 300, znamo da će na njemu nastupiti Max Holloway u meču protiv Justina Gaethjea. BMF pojas bit će u igri, a teško je zamisliti drugu dvojicu boraca kojima bi stajao takav epitet. Obojica boraca dolaze iz odličnih pobjeda nokautom, a fanove čeka prava poslastica.

Gaethje je u svom trenutno posljednjem nastupu nokautirao Dustina Poiriera ‘‘high kickom‘‘ te je osvojio spomenutu titulu, a sada je upravo Poirier progovorio o tome koga će favorizirati u ovom meču. S obzirom da obojica van trening kampa vjerojatno imaju sličan broj kilograma, Poirier to ne vidi kao problem:

‘‘Poštujem obojicu tipova. Oba tipa su odlični borci, ali mislim da bih svoj novac stavio na Maxa. Samo zato što je u ovom meču autsajder. Vidio sam kako puno ljudi govori da će Max biti značajno manji u tom meču. Međutim, Max je velik tip‘‘, rekao je Poirier u ‘‘The MMA Houru‘‘ pa nastavio:

‘‘On i Gaethje vjerojatno hodaju s jednako kilograma. Max nikako nije mali tip. Još na to Maxov udarački dio, njegov tajming i distanca, njegova izdržljivost… Trebalo bi bacati novčić. No, da se kladim, stavio bih novac na Maxa.‘‘

Ostaje nam za vidjeti je li Poirier u pravu kada je u pitanju ovaj meč, a to ćemo saznati u četvrtom mjesecu na UFC 300 priredbi. Što se same priredbe tiče, za sada ne izgleda ni blizu kako bi trebala i kako su mjesecima unazad najavljivali, no još uvijek imaju vremena malo popraviti stvari.

Linker
23. travanj 2024 01:33