UFC

Anthony Smith postavio zanimljivo pitanje: ‘Kako USADA testira McGregora dok konstantno krstari‘

Conor McGregor

 Paulo Maria/Dppi/LiveMedia/Shutterstock Editorial/Profimedia
UFC-ov borac poluteške kategorije uočava određene nejasnoće u vezi ‘‘Notoriousa‘‘

Gotovo godinu dana prošlo je od trećeg meča između Conora McGregora i Dustina Poiriera. Krajem prve runde, Irac je doživio prijelom lijeve noge i svima je bilo jasno kako slijedi dugotrajan oporavak.

Iako Conor nerijetko objavljuje snimke s treninga i govori kako oporavak teče dobro, informacija o službenom povratku borbama i dalje nema. Ponekad su Conorove objave na društvenim mrežama zbunjujuće jer vidljivo je kako ''Notorious'' osim što navodno naporno trenira, ne zaboravlja niti uživati u svemu materijalnom što je stekao kroz svoju dosadašnju karijeru.

McGregor je bio posjetitelj F1 utrke održane proteklog vikenda u Monacu, a nerijetko se hvali fotografijama sa svoje jahte kojom krstari.

Anthony Smith i Michael Bisping u Believe You Me podcastu prokomentirali su Conorove pustolovine na jahti, a Smith je imao zanimljivo pitanje, odnosno nejasnoću koja se veže uz sve to.

''Nešto se pitam i znam da ću dobiti puno kritika zbog ovoga. Ali kako testiraju Conora McGregora dok on konstantno krstari svojim brodom po cijelom svijetu. Konstantno viđam da se nalazi na tom brodu (jahti). Jasno da nisu sve fotografije u egzaktnom trenutku i ne prikazuju gdje se trenutno nalazi, ali stalno je na tom brodu. Šalje li USADA helikopter koji se spušta na njegov brod? Naravno da ne.'', zapitao se ''Lionheart'', a Bisping je ponudio svoj odgovor, koji naravno nije nužno i točan.

''Vrlo jednostavno. Ne testiraju ga. Mislim da ga USADA ne testira. Slušaj, neću ovdje govoriti da on koristi steoride, ali možda koristi nešto što mu pomaže u zacijeljenju kosti.'', objasnio je Michael.

Ukoliko Conor nije pod USADA-inim protokolom, to znači da će morati minimalno šest mjeseci testiranja odraditi prije nego bude mogao dobiti dozvolu za nastupe.

što se steroida tiče, Jorge Masvidal nedavno je optužio Conora da je počeo koristiti steroide, ali Irac je burno reagirao, vrijeđavši njegovu inteligenciju.

Testira li USADA Conora McGregora dok krstari svojom jahtom, znaju samo odabrani ljudi. Smith je svakako zanimljivo pitanje postavio.

Linker
20. travanj 2024 08:30