UFC

Anthony Smith reagirao na gubitak mjesta u ‘main eventu‘: ‘To mi uopće nije bitno‘

Anthony Smith

 Screenshot (instagram, Anthony Smith)
UFC-ov poluteškaš nije se našao uvrijeđenim zbog poteza UFC-a

Zanimljiv potez povukao je UFC prije tjedan dana. Njihov UFC on ABC 4 event doživio je određenu promjenu kad je glavna borba večeri u pitanju. Već neko vrijeme bilo je najavljeno da će Anthony Smith i Johnny Walker predvoditi event zakazan za 13. svibnja (peti mjesec), ali došlo je do promjene.

Novi ‘‘main event‘‘ čine Jairzinho Rozenstruik i Jailton Almeida, a radi se o vrlo uzbudljivom okršaju teškaša. Smith i Walker kao top 10 poluteškaši borit će se u sunaslovnoj borbi večeri, odnosno na tri runde. Anthony Smith je u ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu otkrio kako se osjeća zbog odluke UFC-a kojom su degradirali njegov meč.

‘‘Ne dira me to, jer zapravo me nije niti briga. Moj nastup je prošao kroz brojne promjene. Trebao sam se boriti s Jamahalom Hillom, ostao sam bez tog meča, zatim se dogodila situacija gdje sam bio rezerva na eventu u Brazilu (UFC 283), a potom sam imao zakazan meč za 25. ožujka (treći mjesec). Kasnije su mi pomakli meč na 13. svibnja (peti mjesec). Dakle, puno se toga dogodilo oko ove borbe. Drago mi je da mnogi staju u moju obranu i govore: ‘Ovo je glupost, Anthony se trebao boriti u glavnoj borbi večeri‘. Slušajte: Nije me briga, uopće mi nije bitno. Jedina razlika je to što će meč biti na tri runde, a ne na pet. Iskreno, to borbu čini lakšom. Neću ulaziti u detalje, ali UFC se sjajno brine o meni. Nisam uzrujan i nije mi ovo bitno. Nemam problem s time, nema niti Johnny (Walker). Potpisao sam novi ugovor o promjeni te borbe i 100 posto ćemo se boriti. Bila to prva borba večeri, posljednja ili negdje u sredini, nije me briga. Fokusiram se na sebe i to je to.‘‘, poručio je Smith.

‘‘Lionheartu‘‘ je očito drago što se neće morati pripremati za dugih pet rundi i dojam je da mu UFC-ova odluka uistinu ne predstavlja nikakav problem.

Linker
27. travanj 2024 06:08