UFC

Arnold Allen želi samo jedno u slučaju pobjede protiv Hollowayja: ‘Ništa drugo mi ne preostaje‘

Arnold Allen

 Instagram (arnold Allen)
Odlični engleski borac perolake kategorije na korak je do napada na titulu

Deset pobjeda u jednako toliko UFC nastupa upisao je 29-godišnji Arnold Allen. Fantastičnom engleskom borcu to ipak nije bilo dovoljno za izboriti napad na titulu u perolakoj kategoriji, a do ‘‘title shota‘‘ pokušat će doći preko najteže prepreke do sada.

Allena ovog vikenda čeka meč protiv Maxa Hollowayja, a Holloway je po mnogima jedan od najboljih i najvećih u povijesti perolake kategorije. Izuzev činjenice da ga čeka težak protivnik, Allena čeka i meč na potencijalnih pet rundi, a nikad u karijeri Allen se nije borio dulje od tri runde. Morat će Allen preko trnja do ‘‘title shota‘‘, a i sam je svjestan kakav ga izazov čeka.

‘‘Max je bivši prvak, jedan od najvećih u povijesti. Njegov rezime je inspirirajuć i on je ostvario sve ono što ja želim ostvariti. Također je i otvorio put ka onome što ja želim postići.‘‘, rekao je Allen, a zatim je odgovorio što očekuje u slučaju da porazi Maxa.

‘‘Mislim da je ‘title shot‘ sljedeća stvar. Smatram da to mora biti iduće. Ništa drugo mi ne preostaje.‘‘, poručio je Allen.

Kad je perolaka kategorija u pitanju, pobjednik ovog meča vjerojatno će čekati sedmi mjesec i rasplet meča između Yaira Rodrigueza i Alexandera Volkanovskog. Njih dvojica borit će se 8.7. za ujedinjenje pojaseva u perolakoj kategoriji.

Allen i Max svoj meč odradit će već ovog vikenda, a mnogi očekuju fantastičnu borbu u stojci. Obojica prefeiraju obračun na nogama, ne bježe od otvorenih razmjena i vjerojatno nas čeka uistinu sjajan meč.

‘‘On (Holloway) je rijetko kad u dosadnim mečevima. Način na koji se bori izvući će najbolje iz mene. Radujem se borbi. Cilj je doći do finiša, ali naravno da mi je u mislima kako ćemo odraditi svih pet rundi.‘‘, dodao je Allen na konferenciji za medije.

Neće Allenu biti nimalo lako, ali ukoliko želi do pojasa, morat će pronaći način za svladati prepreku zvanu Max Holloway.

Linker
23. travanj 2024 02:41