UFC

Aspen Ladd priuštila novu dramu na vaganju pa ostala bez borbe na UFC Fight Nightu 193

Aspen Ladd
 screenshot (YouTube, MMA Weekly)
Aspen Ladd gotovo sigurno će svoje izbivanje iz Octagona produžiti na dvije godine

Drama koja je trajala desetak minuta dobila je svoj epilog u otkazivanju borbe između Aspen Ladd i Macy Chiasson, koja se trebala održati ovog vikenda na UFC Fight Nightu 193. Krivac za to svakako je Ladd, koja ponovno nije ozbiljno shvatila zadatak zadovoljavanja težinske granice kategorije. Osim što je "pala vagu", na kraju je ostala i bez borbe koja joj je trebala biti prva nakon prosinca 2019. godine, ali koja joj je mogla donijeti poziciju izazivačice.

Ladd je na službeno vaganje došla u trenirci te je stala na vagu koja joj je prvobitno pokazala 64.1 kilogram, odnosno više od dva kilograma preko granice koju je trebala zadovoljiti. Odlučili su da će se vagati gola pa su donijeli paravan koji su stavili kod vage. I tu je zapravo spomenuta drama krenula. Ladd je počela drhtati te je imala velikih problema na vagi se zadržati dovoljno dugo u mirnom stanju da bi njena težina bila zabilježena.

Trebalo je nekoliko pokušaja prije nego je Ladd uspjela ostati na vagi, koja joj je pokazala prekoračenje od pola kilograma. Nakon što je s vage sišla i ponovno se odjenula, kratko je pozirala, no njen izgled svjedoćio je teškom procesu skidanja kilograma. Naime, Ladd je bila potpuno ispijena i bez ikakve emocije u licu. Već tada se moglo pretpostaviti da će njena borba biti otkazana.

To se nažalost po nju, ili na sreću, ako ćemo gledati po njenom stanju, i dogodilo. Ovo nisu njeni prvi problemi. Iste je imala i prije borbe protiv Germaine de Randamie, koju je odradila u srpnju 2019. godine. Tada joj je nastup dozvoljen, što očito nije bio dobar potez, budući da je pala već od prvog udarca te doživjela prvi i za sada jedini poraz u karijeri.

Ispod teksta možete vidjeti kako je njeno današnje vaganje izgledalo.

Linker
22. travanj 2024 08:28