UFC

Leon Edwards odgovorio Usmanu: ‘U subotu ću mu otvoriti vrata za mirovinu, može ići ispunjavati snove o modi‘

 Leon Edwards 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Misli da je Usman već na zalasku karijere, a izrazio je želju da mu pomogne oko odluke o mirovini

Već je nekoliko mjeseci Leon Edwards na tronu velter kategorije, a do pojasa je došao spektakularnim nokautom u posljednjoj minuti borbe prošloga ljeta. ‘‘High kickom‘‘ je pogodio Usmana te mu na najgori mogući način uzeo pojas, ali već ove subote na UFC 286 u Londonu će Kamaru dobiti priliku za osvetu.

Sinoć je Usman rekao kako će ovog tjedna podsjetiti Edwardsa da je on borac koji mu je dvaput uzeo srce i dušu te da će dokazati tko je uistinu prvak. Međutim, Edwards smatra kako će ga u subotu ponovno nokautirati, ali ovog puta će ga i poslati u mirovinu:

‘‘Naši mentaliteti su sada totalno drugačiji. Imam osjećaj kako je on već na izlazu, a ja ću mu rado otvoriti vrata – dat ću mu još jedan put da može ići za svojim snovima o modi ili gdje već želi ići. Mislim da je već dobio jednom, krenuo je prema vratima a ovog ću puta samo nadodati. Nakon ovog se možda umirovi, ali to je na njemu‘‘, rekao je Edwards na Media Dayju.

‘‘Poznam Kamarua, on uvijek koristi onu ‘da, da, bio je umoran u borbi‘. Bez obzira jesam li bio umoran ili nisam, ti si završio nokautiran. Tako je bilo. Na kraju dana je jedino to bitno. Čak i da sam bio umoran, nije mi mogao naštetiti. Nisam bio uzdrman, više je bila stvar zamora. Cijelo vrijeme mi je hvatao rukavice. Pobijedio sam ga i na svoj najgori dan. Napredovao je od naše prve borbe, ali i ja sam‘‘, dodao je.

Ostala su još samo tri dana do UFC 286 priredbe koja se održava u Londonu, a starta već od 18:00. Glavni dio je na raspredu od 22:00.

Linker
19. travanj 2024 21:28