UFC

Aspinall propituje potrebu za borbom između Miočića i Jonesa nakon velike pobjede: ‘Ne želim to gledati!‘

 Tom Aspinall 

 Louis Grasse/PxImages/Newscom/Profimedia
Logično je da Aspinall sada lobira u svoju korist, no suludo je reći da ovaj meč više nikoga ne zanima

Fenomenalnog Toma Aspinalla je jako puno fanova podcijenilo prije subotnjeg meča protiv Sergeija Pavlovicha, no on ih je sve demantirao i nokautirao ruskog teškaša za manje od 90 sekundi.

Postao je Aspinall tako privremenim prvakom koji sada mora čekati rasplet između Miočića i Jonesa, a do tada će se načekati. Upravo zbog toga propituje ima li uopće potrebe da ikada gledamo ovu epsku borbu dvojice najvećih:

‘‘Mislim da je Stipe protiv Jonesa apsolutno odličan meč, ali po mom mišljenju, to je bio do ovoga vikenda. Imam osjećaj da je sjaj s tog meča nekako opao, ne znam što drugi o tome misle. No u ovom trenutku, mislim da se treba organizirati meč između mene i Jonesa ili mene i Stipe‘‘, rekao je Aspinall u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Koja je poanta ovoga? Krenimo dalje. Borit ću se s jednom od legendi, a čekanje nema smisla. Ne želim to gledati, a vjerujem da za godinu dana također to nitko neće željeti gledati. Vrijeme je da ja pobijedim neku od legendi‘‘, objasnio je Aspinall.

Logično je da Aspinall sada lobira u svoju korist, no suludo je reći da ovaj meč više nikoga ne zanima. Sigurni smo da će ovaj meč oboriti brojne rekorde, bez obzira kada se dogodio.

Linker
02. svibanj 2024 16:12