UFC

Bisping otkriva da ga je Aspinall pitao za savjet neposredno prije ulaska u kavez: ‘Bio je jako ponizan‘

Michael Bisping i Tom Aspinall
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Izgleda da je to sve što je Aspinall trebao čuti jer je nakon toga ušao i deklasirao Pavlovicha

Od prošlog vikenda je Tom Aspinall privremeni prvak u teškoj kategoriji, a do titule je došao nokautom nad Pavlovichem. Rekao je Aspinall nakon toga da se želi obračunati ili protiv Miočića ili protiv Jonesa, iako je vrlo vjerojatno da mu se takva želja neće ispuniti.

Nije tajna da je debelo podcijenjen od strane fanova i analitičara bio Aspinall, no svima je uspio dokazati suprotno. Michael Bisping je sinoć otkrio kako mu je prije ulaska u kavez došao Aspinall i pitao ga ima li neki posljednji savjet za njega:

‘‘Pomislio sam si da odem u ‘backstage‘ da vidim Toma i on je bio jako ponizan. Bio je sa svojim ocem, Andyjem Aspinallom, tim je također bio oko njih. Doletjeli su u Madison Square Garden u New York u tako kratkom vremenu, on i cijeli tim. Tom, ponizan kakav i je, pitao me imam li neki posljednji savjet za njega prije nego uđe u kavez‘‘, započeo je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Rekao sam mu, slušaj, kavez je veliko mjesto kao što i sam znaš. Iskoristi svo to mjesto, ali na kraju, moraš biti svoj. Ne trebaš moj savjet. Izađi tamo, radi ono što uvijek radiš, vjeruj u sav rad koji si prošao sa svojim timom i sparing partnerima. Sve će biti u redu‘‘, dodao je.

Izgleda da je to sve što je Aspinall trebao čuti jer je nakon toga ušao i deklasirao Pavlovicha. Zasluženo je postao novim privremenim prvakom teške kategorije, ali ga sada čeka jedan duži period neizvjesnosti.

Linker
03. svibanj 2024 04:52