UFC

Aspinall rekao da se protiv Pavlovicha bori pod najgorim mogućim uvjetima: ‘To je najstrašniji tip u MMA-u‘

Tom Aspinall 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Svjestan je engleski teškaš da neće imati lagan zadatak, ali je i dalje uvjeren u svoju pobjedu

Uspješno se ranije ove godine Tom Aspinall vratio u UFC-ov kavez pobjedom protiv Marcina Tybure nakon teške ozljede koljena koju je doživio u Londonu u meču s Blaydesom. Nekoliko je puta Aspinall govorio kako je bio na korak do odustajanja od MMA-a, no srećom to ipak nije učinio.

U noći sa subote na nedjelju, u sunaslovnoj borbi UFC 295 priredbe, Tom Aspinall i Sergei Pavlovich će se boriti za privremenu titulu teške kategorije. Za borbu su saznali dva tjedna ranije, a Aspinall tvrdi da su to najgore moguće okolnosti:

‘‘Borim se protiv najstrašnijeg lika u MMA-u, barem prema mom mišljenju, i to u najgorim mogućim uvjetima bez kampa. Očito, mislim da mogu pobijediti. Ja nisam tip koji samo dođe pokupiti novac. Nisam potpisao ugovor bez da vjerujem u pobjedu. Iskreno, iskreno vjerujem da mogu pobijediti u subotu navečer. Ja sam apsolutni pobjednik i naći ću način bez obzira na okolnosti‘‘, rekao je Aspinall na press konferenciji.

Aspinall je svjestan koliko je Pavlovich opasan protivnik, ali ga nije briga što se ne bore za ‘‘pravi‘‘ pojas:

‘‘Ovo je teškaški MMA. Vidjet ćemo što će se dogoditi. On je jako, jako opasan tip. No, i ja sam. Fokusiran sam na to da dođem tamo i uživam. Moj san se osvario: Pavlovich u Madison Square Gardenu. U redu mi je ‘interim‘ pojas, nije me previše briga. Jon Jones je jedan od najboljih ikad, sigurno će mi se ovo isplatiti. Nadam se da ćemo jednom dijeliti kavez‘‘, zaključio je Aspinall.

Linker
29. travanj 2024 04:04