UFC

Jiri Prochazka je ‘laserski fokusiran‘ na subotu: ‘Pereira je opasniji od Hilla, ovo će biti ratnik protiv ratnika‘

Jiri Prochazka 

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Prochazka ne sumnja da će u noći sa subote na nedjelju ponovno zasjesti na tron poluteške kategorije, no Pereira neće biti lagan zadatak

Tešku ozljedu ramena je Jiri Prochazka doživio prošle godine netom prije dogovorenog revanša protiv Glovera Teixeire, tako da je u dogovoru s UFC-om napustio pojas u poluteškoj kategoriji. UFC mu je obećao napad na isti čim se oporavi, a upravo ćemo tome svjedočiti ovog vikenda na UFC 295 priredbi.

Nezgodan će mu Pereira biti protivnik, pogotovo za njegov stil u kojemu prima jako puno udaraca i štete. Kako god, Jiri je jučer na konferenciji za medije rekao kako je ‘‘laserski fokusiran‘‘ na ‘‘Poatana‘‘:

‘‘Što se tiče mene ovaj tjedan, ja sam laserski fokusiran. Sve je u laserskom fokusu i performansu te večeri. Nije to samo do mene, nije ni samo do mog protivnika. Ja se svaki put prilagodim, svaki put budem bolji od svojih protivnika, pokušavam biti u svakom trenutku. Volim kada imam dobre protivnike jer onda to i mene tjera da imam bolji nastup‘‘, rekao je Jiri.

‘‘Ja na ovo gledam kao ratnik protiv ratnika. Ne želim govoriti o svom samurajskom karakteru, ali tako je. Cijeli život sam inspiriran Bushidom, putom ratnika i ne postoji ništa slično tome. Pereira je na nogama oštriji nego Jamahal Hill. Ne bojim se, ali moram ostati u sadašnjem trenutku i ljudima pokazati tko sam ja ustvari. Moje uvjerenje jest da ću opet uzeti pojas‘‘, dodao je.

Prochazka ne sumnja da će u noći sa subote na nedjelju ponovno zasjesti na tron poluteške kategorije, no Pereira neće biti lagan zadatak. Ranije je Jiri govorio kako će protiv njega dokazati kako je najbolji udarač u kategoriji, a je li to bila istina, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
03. svibanj 2024 13:43