UFC

(FOTO) Sergei Pavlovich zastrašujuća je pojava: Pogledajte kako ruski teškaš izgleda naspram Khabiba Nurmagomedova

Khabib Nurmagomedov (lijevo), Islam Mamedov (sredina) i Sergei Pavlovich (desno)

 Instagram (freak Mma)
Ponajbolji UFC-ov teškaš nastupit će ovaj vikend na UFC 295 eventu

Sergei Pavlovich trenutno je na glasu kao jedan od najstrašnijih boraca na kompletnom UFC-ovom rosteru. Ponajbolji UFC-ov teškaš posjeduje zastrašujuću moć u svojim rukama i posljednjih šest mečeva okončao je porazivši protivnike nokautom u prvoj rundi.

Osim svojom udaračkom snagom, Pavlovich je zastrašujuć i samom pojavom. Radi se o 191 centimetar visokom teškašu, a njegov raspon ruku posebno je impresivan. Čak 213 centimetara iznosi njegov ‘‘reach‘‘.

Kad je kilaža u pitanju, Pavlovich je uglavnom težio oko 115 kilograma na vaganjima uoči svojih mečeva, ali uoči meča s Curtisom Blaydesom, Pavlovich je na vagu stao sa 118,2 kilograma. Tek ćemo saznati koliko će Sergei težiti uoči ovotjednog nastupa na UFC 295 eventu, a društvenim mrežama kruži zanimljiva usporedba.

Naime, radi se o fotografiji na kojoj su Khabib Nurmagomedov, Islam Mamedov (u sredini) i Sergei Pavlovich. Fotografija je zabilježena prije nekoliko godina, još dok je Khabib aktivno nastupao, a Sergei Pavlovich tada je također trenirao unutar AKA dvorane. Nurmagomedov i Mamedov djeluju zbilja sitno naspram Pavlovicha i uistinu je zanimljivo vidjeti usporedbu teškaša i dvojice boraca lake kategorije.

Naravno, Pavlovichev ovotjedni protivnik Tom Aspinall također je pravi teškaš i fizički će moći parirati Pavlovichu. Unatoč tome,jedan od pratitelja ‘‘Freak MMA‘‘ Instagram stranice našalio se u komentaru na usporedbu Pavlovicha i Khabiba.

‘‘Ovo nije nešto što želim vidjeti nakon što sam se kladio na Toma (Aspinalla).‘‘

Borba između Pavlovicha i Aspinalla bit će sunaslovna borba večeri na UFC 295 eventu, a teško je zamisliti kako taj meč odlazi do sudačke odluke. Bit će to prava paljba od prve sekunde.

Linker
20. travanj 2024 08:48