UFC

Belal Muhammad dogovorio novi nastup! Ovog puta u drugom sportu, a čeka ga bivši prvak UAE Warriorsa!

Belal Muhammad

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Belal će i dalje čekati svoj napad na titulu u velter kategoriji, a svoj status prvog izazivača neće riskirati

Belala Muhammada posljednji smo puta u akciji gledali na UFC 288 priredbi u petom mjesecu ove godine kada je prihvatio borbu protiv Gilberta Burnsa. Bio je to veliki rizik jer mu je ta borba mogla donijeti napad na titulu ili ga od istog udaljiti, no Muhammad je taktički odradio savršen meč i odlukom sudaca svladao bivšeg izazivača.

Izgleda da Muhammad ne namjerava sada riskirati svoj status prvog izazivača i prihvatiti borbu protiv nekog drugog, no i dalje namjerava ostati aktivan te odraditi bilo kakav meč. Ranije smo pisali da će se bivši prvak Aljamain Sterling sada okušati u ‘‘grapplingu‘‘, a isto će učiniti i Belal vrlo brzo.

Muhammad je već dogovorio novi meč, a ispred njega se nalazi bivši prvak UAE Warriorsa, Tarek Suleiman. Bit će mu to profesionalni ‘‘grappling‘‘ debi na ADXC 1 priredbi, a datum održavanja iste jest 20.10. Radit će se o ‘‘no gi‘‘ borbi (bez kimona), a Muhammad i Suleiman će biti sunaslovna borba večeri. Priredba će se održati u Mubadala Areni u Abu Dhabiju.

Tarek Suleiman je 34-godišnji MMA borac koji je u svojoj profesionalnoj karijeri ostvario 12 pobjeda i 8 poraza, a u posljednjih pet nastupa je slavio tri puta. Bit će mu ovo prvi nastup u ‘‘grapplingu‘‘, a zadatak mu neće biti lagan.

Belal će i dalje čekati svoj napad na titulu u velter kategoriji, a svoj status prvog izazivača neće riskirati. Za sad se ne zna kada bi se mogao boriti za titulu jer Edwards i Covington još nisu ni dogovorili meč.

Linker
01. svibanj 2024 04:19