UFC

Belal Muhammad: ‘Leon Edwards je nezanimljiv publici, ne objavljuje ništa na društvenim mrežama‘

Edwards i Muhammad

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Njihova borba je završila bez pobjednika

Iako je njihova međusobna borba završila bez pobjednika, Belal Muhammad nije baš siguran da bi ga još jedna borba protiv Leona Edwardsa zanimala jer po njemu, ‘Rocky‘ je borac koji sa sobom ne nosi nikakvu popularnost među fanovima.

Petorangirani borac velter kategorije je u svojoj trenutno posljednjoj borbi pobijedio Vicentea Luquea te je tako osvetio poraz kojeg mu je ovaj nanio još prije šest godina kada ga je nokautirao u prvoj rundi. Od te pobjede ‘Remember The Name‘ proziva jako puno boraca, no subotnji izazivač nije jedan od njih.

‘‘O tome se radi, to je teži dio jer se danas sve vrti oko toga tko će više zasjati, odnosno oko koga će se fanovi najviše okupiti. Leon je očito odličan borac, a mi borci znamo koliko je on dobar. No fanovi ga zapravo uopće ne poznaju jer ništa ne objavljuje, ne luduje po društvenim mrežama i takve stvari‘‘, rekao je Muhammad.

Inače, Edwards i Muhammad su se borili početkom prošle godine no borba je proglašena kao ‘no contest‘ zbog slučajnog uboda u oko od strane Edwardsa nakon čega Belal nije mogao nastaviti.

Nakon toga, Edwards je pobijedio Diaza nakon pet rundi dominacije, iako je u posljednjoj dobro pogođen od strane Diaza ali se uspio održati na nogama. Edwards u subotu napada titulu velter kategorije koju trenutno drži Kamaru Usman, a borit će se u Salt Lake Cityju.

Linker
18. travanj 2024 20:15