UFC

Belalu Muhammadu svejedno protiv koga će napasti titulu: ‘Svakako ću prebiti nekoga koga mrzim‘

Leon Edwards i Colby Covington

 Instagram (leon Edwards, Colby Covington)
Nadamo se kako će se situacija između Covingtona i Edwardsa riješiti do kraja ove godine, a Muhammad će se svakako načekati do borbe za titulu

Nedavno je Belal Muhammad svladao Gilberta Burnsa i tako se prometnuo kao sljedeći izazivač u velter kategoriji. Naravno, titulu će napasti tek nakon što se za nju bore Colby Covington i prvak Leon Edwards, iako se datum njihovog okršaja još uvijek služeno ne zna.

Dugo je Muhammad priželjkivao borbu protiv Covingtona, no sada mu je svejedno tko će do kraja ove godine biti prvak. Nikada nije tajio da ne voli ni Colbyja ni Edwardsa, tako da je jučer izjavio da mu je zapravo svejedno tko će biti prvak u trenutku kada se on bude borio za pojas:

‘‘Zapravo ja mrzim i jednog i drugog. Što se mene tiče, posljednjih nekoliko tipova s kojima sam se borio su mi zapravo bili prijatelji. Gilbert Burns i ja smo si jako dobri. Ranije smo i trenirali skupa i o njemu mislim da je jedan jako dobar tip. Tako da, sljedeći tip će biti netko koga uistinu mrzim, što znači da će oko toga biti jako puno ‘hypea‘. S druge strane, meni će zabavno biti udarati nekoga koga istinski mrzim‘‘.

Idućega mjeseca UFC dolazi u London, a prije se očekivalo da će se Colby i Edwards boriti na toj priredbi. Borba nažalost nije dogovorena te će priredbu predvoditi Tom Aspinall i Marcin Tybura, a i radi se o ‘‘Fight Night‘‘ eventu na kojem bi se ionako teško našla neka borba za titulu.

Nadamo se kako će se situacija između Covingtona i Edwardsa riješiti do kraja ove godine, a Muhammad će se svakako načekati do borbe za titulu.

Linker
30. travanj 2024 04:53