UFC

Bellatorov prvak nije iznenađen Stricklandovom pobjedom nad Adesanyom: ‘Ne čudi me što je Israel imao problema‘

Johnny Eblen i Sean Strickland

 Instagram (knockoutalerts)
Noćas ćemo saznati hoće li Strickland razbiti Dricusovu ‘‘auru neporaženosti‘ u UFC-u, a pred obojicom boraca težak je zadatak

Noćas će Sean Strickland dati sve od sebe da i dalje ostane na tronu srednje kategorije, a planove će mu pokušati pomrsiti Dricus Du Plessis. Njih dvojica predvodit će noćašnji UFC 297 koji se održava u Torontu, a priredba je na rasporedu već od 00:30 prema našem vremenu.

Svi se i dalje prisjećaju maestralne Stricklandove izvedbe protiv Israela Adesanye prošle godine na UFC 293 priredbi, a ukoliko to može ponoviti, nema dvojbe da bi se mogao zadržati na tronu srednje kategorije. Bellatorov prvak Johnny Eblen imao je priliku sparirati sa Stricklandom uoči tog meča, a rekao je kako ga takva izvedba nije iznenadila:

‘‘Ja sam sve to vidio jer sam sparirao sa Seanom. Kada smo prvi put sparirali, mislio sam si što je sad ovo, drugačije je. Tip udara jako. Ne mogu mu naći tajming, čudan je. Pogađao me je. Prvi puta kada sparirate sa Seanom, pokušavate ga pročitati što dosta potraje. Ne čudi me što je Adesanya imao problema s njim, pogotovo kad ga je bacio u nokdaun‘‘, rekao je Eblen za SiriusXM.

‘‘Mislio sam si da ukoliko Sean ovo može ponoviti, da će pobijediti meč. Iskreno, borba protiv Dricusa je imala najviše smisla kad Adesanya već nije tražio revanš odmah. Vidio sam što Sean može i sretan sam zbog njega‘‘, dodao je.

Noćas ćemo saznati hoće li Strickland razbiti Dricusovu ‘‘auru neporaženosti‘ u UFC-u, a pred obojicom boraca težak je zadatak. Glavni dio priredbe je na rasporedu od 4:00 ujutro, tako da jedva čekamo početak UFC 297 eventa.

Linker
01. svibanj 2024 09:03