UFC

Poznati boksački trener oduševljen je Dricusom: ‘On je kao kamion koji gazi manje automobile, uz to je inteligentan‘

Dricus Du Plessis 

 Canadian Press/Shutterstock Editorial/Profimedia
Nema dvojbe da je Dricus jedan fenomenalan borac koji je u UFC-u pronašao svoje mjesto pod zvijezdama

Dricusa Du Plessisa noćas čeka meč karijere, a protiv Seana Stricklanda će imati šansu postati UFC-ovim prvakom srednje kategorije. Strickland uoči meča izgleda fenomenalno pripremljeno, u odličnoj je formi, tako da je sigurno ozbiljno shvatio kako sve Du Plessis može zaprijetiti.

Od svojih šest mečeva u UFC-u, prekidom je pobijedio pet, a jedan je pobijedio odlukom sudaca. Poznati boksački trener Teddy Atlas jučer je rekao kako ima velika očekivanja od Južnoafrikanca:

‘‘On je tako velik, tako jak, tako eksplozivan i razoran. On je kamion koji gazi manje aute. On je tako velik, ima odlične fizikalije, a sve to iskorištava protiv vas. Upoznao sam ga. Kada je pobijedio Whittakera da zaradi mjesto na kojemu je sad, to je bilo veliko iznenađenje. Svi su mislili da će Whittaker pobijediti u tom meču. Ne samo da ga je pobijedio, ponizio ga je‘‘, rekao je Atlas za The Fight.

‘‘To je bilo vrlo impresivno. Ali postoji razlog zašto imam tako visoko mišljenje o njemu; da, velik je, da, snažan je kao George Foreman, ali on je prije svega pametan. Da je samo velik i snažan, ne bih bio toliko impresioniran kao te noći protiv Whittakera. Nije ga pobijedio samo na fizikalije, nego i na pamet i tehniku‘‘, dodao je.

Nema dvojbe da je Dricus jedan fenomenalan borac koji je u UFC-u pronašao svoje mjesto pod zvijezdama. Definitivno je jedan od najboljih boraca srednje kategorije u UFC-u, a hoće li uspjeti doći do pojasa i poraziti Seana Stricklanda, saznat ćemo noćas od 4:00 ujutro prema našem vremenu.

Linker
02. svibanj 2024 14:25