UFC

‘Zaželio je smrt, a želja će ti biti ispunjena, prijatelju‘: Dricus poslao posljednje upozorenje Stricklandu uoči UFC 297 priredbe

Dricus Du Plessis i Jon Anik

 Mma Junkie
Što reći nego da jedva čekamo večerašnju priredbu, a hoće li Strickland uspjeti obraniti pojas ili ćemo ponovno dobiti novog prvaka srednje kategorije, saznat ćemo vrlo brzo

Jutros smo već pisali o ceremonijalnom vaganju za UFC 297 koje se održalo sinoć kasno prema našem vremenu, a na istom je Strickland odbio stati na vagu. Nasuprot njega je već stajao Dricus Du Plessis koji nije mogao dočekati da se Strickland pojavi i da se još jednom s njim sučeli.

Sve obazveze pred samu priredbu su s tim događajem zaključene, tako da borcima, ali i nama fanovima, ostaje samo da pričekamo početak noćašnje priredbe. Program starta već u 00:30, dok je glavni dio večeri na rasporedu od 4:00 ujutro prema našem vremenu. UFC 297 održava se u Torontu, a prva je to PPV priredba u režiji UFC-a ove godine.

Puno je napetosti bilo između Stricklanda i Du Plessisa proteklih mjeseci, a sve je započelo kada je Dricus spomenuo Stricklandovo traumatično djetinjstvo i oca koji ga je tukao. Međutim, kada su se prvi puta našli jedan kraj drugoga, pružili su si ruke te je dojam kao da njihova ‘‘mržnja‘‘ nije ništa drugo nego predstava za javnost.

S obzirom na tenzije na vaganju, Dricus je neposredno nakon toga rekao u mikrofon:

‘‘Nemam nikakva predviđanja. Znate kako se kaže, pazite što želite. Zaželio je smrt, a tvoja želja će biti ispunjena, prijatelju‘‘.

Anik je zatim s mikrofonom otišao do Stricklanda koji je rekao:

‘‘Ja sam sada iznenađen jer su mi u Kanadi dopustili da govorim na je**ni mikrofon. Ali priuštit ćemo vam je**ni rat za vas, idemo je**na Kanada!‘‘

Što reći nego da jedva čekamo večerašnju priredbu, a hoće li Strickland uspjeti obraniti pojas ili ćemo ponovno dobiti novog prvaka srednje kategorije, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
28. travanj 2024 04:19