UFC

Ben Askren blizu ostanka u borilačkom sportu

Ben Askren
 screenshot
Umirovljeni bivši MMA borac i olimpijski hrvač, Ben Askren, vrlo je blizu ostanka u borilačkom sportu. U pregovorima je s ESPN televizijom za poziciju na kojoj su svi uvjereni da će biti sjajan.

Askren se prošle godine umirovio nakon što je doživio poraz od Demiana Maie, koji je ujedno bio njegov drugi poraz u nizu i ukupno drugi u cijeloj karijeri. Nakon te je borbe odlučio završiti karijeru profesionalnog borca. Nije to bilo zbog tih poraza nego su razlozi bili medicinske prirode.

Neko vrijeme je Ben odmarao, ali je isto tako konstantno putem društvenih mreža ostajao aktualan. Njegovi komentari vrlo su iskreni i pravilno argumentirani pa ne treba čuditi što je najveća svjetska sportska mreža izrazila interes za njegovim angažmanom.

"Imao sam jučer intervju na ESPN-u. Vidjet ćemo što će ispasti iz toga", napisao je Askren na Twitteru, dodavši link na objavu jednog fana koji ga je upitao razmišlja li o tome da postane komentator.

Osim što je vrhunski hrvač i hrvački trener, Askren se već iskazao i kao jako dobar analitičar, a gledajući na njegovu inteligenciju i elokvenciju, mogao bi biti jako dobar komentator, koji će u taj svijet svakako donijeti nešto novo i originalno.

Trenutno nije poznato za koju je poziciju bio na razgovoru, odnosno bi li odmah startao kao komentator u UFC-u ili bi krenuo s nekim manjim MMA priredbama koje se na ESPN-ovim kanalima i servisima emitiraju.

Linker
20. travanj 2024 04:19