UFC

Beneil Dariush: ‘Ako se Oliveira opet povuče, dobivam napad na titulu i više novca‘

Beneil Dariush

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Rekao da je samo htio dodatnu sigurnost ako se Oliveira povuče i s novog datuma koji je UFC odredio

Za nešto više od dva tjedna na rasporedu je UFC 288, a prije nekoliko dana je priredba dobila težak udarac. Charles Oliveira se ozlijedio te neće biti u mogućnosti boriti se protiv Beneila Dariusha početkom petog mjeseca. No, UFC im je pronašao novi datum, i to 10.6.

Iako mnogi zazivaju napad na titulu kada je Dariush u pitanju, ipak će morati prvo proći bivšeg prvaka Oliveiru. Sam Dariush je nekoliko puta rekao kako smatra da je to zaslužio, a jučer je otkrio i što su mu još obećali:

‘‘Rekli su mi da borbu žele pomaknuti za 10.6. Još uvijek nisam dobio ugovor tako da ne mogu biti siguran dok to ne dobijem, ali rekli su mi da žele da to učinim 10.6. Prvo nisam bio siguran jer što ako se tip opet povuče? Ali onda sam im jednostavno rekao ukoliko se povuče, želim napad na titulu. Želim i više novca. Oni su se složili s obje stvari‘‘, rekao je Dariush The Schmou.

‘‘Teško je reći ‘ne‘ jer je to UFC. Izgleda da oni sa svoje strane čine uistinu sve da se borba dogodi. Tako da sam rekao da želim to učiniti 10.6. Pristao sam, ali sam svakako želio dodatnu sigurnost u slučaju da se ovaj opet povuče. Želio sam se boriti i protiv Poiriera, ali on nije bio zainteresiran. Ja nikog neću hvatati i moliti da se bori‘‘, dodao je.

Prava je šteta što na UFC 288 nećemo gledati ovaj okršaj, ali pričekat ćemo još mjesec dana i UFC 289 priredbu da vidimo ovaj okršaj u lakoj kategoriji. Pobjednik napada titulu koju drži Makhachev, tako da će biti zanimljivo.

Linker
03. svibanj 2024 00:43