UFC

Ništa od meča između Tsarukyana i Dariusha: Armenac zahvalio Dariushu na pristanku

Beneil Dariush

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Talentirani Arman htio se boriti protiv Dariusha, Beneil je pristao, ali čelnici UFC-a nisu

Velik gubitak doživio je UFC 288 event koji se održava 6. svibnja (peti mjesec). Charles Oliveira prije nekoliko dana otkazao je svoj nastup protiv Beneila Dariusha i čekala se odluka UFC-a.

Brzo je došla informacija da UFC planira prebaciti taj meč na nešto kasniji datum, ali Beneil Dariush imao je mogućnost nastupiti na tom eventu. Arman Tsarukyan brzo se ponudio uskočiti kao zamjena. Armenac se prvotno trebao boriti 29. travnja (četvrti mjesec) protiv Renata Moicana, ali i njemu je protivnik otkazao nastup.

Podosta dobra solucija bila je uparivanje Tsarukyana i Dariusha, barem iz perspektive MMA fanova. Dariush bi puno toga imao za izgubiti u toj borbi, jer jedna pobjeda ga dijeli od napada na titulu, a Tsarukyan je trenutno osmi u poretku izazivača.

Unatoč tome, Beneil Dariush još je jednom pokazao kakav je borac. Beneil je pristao na prozivku Armana Tsarukyana, ali čelnici UFC-a ipak su odlučili da neće organizirati taj meč. Sve ovo otkrio je Tsarukyan putem Twittera.

‘‘Poštovanje za Beneila Dariusha jer je pristao na meč 6. svibnja (peti mjesec) protiv mene. Šteta što UFC nije pokazao interes za borbom. Nadam se da ćemo se sresti u budućnosti.‘‘, napisao je Tsarukyan, a oglasio se i Dariush ubrzo.

‘‘Siguran sam da ćemo se sresti u bliskoj budućnosti. Sve najbolje.‘‘

Ovo je samo dodatna potvrda borilačkog mentaliteta kod Beneila Dariusha. Radi se o borcu koji je trenutno u nizu od osam uzastopnih pobjeda, vjerojatno zaslužuje napad na titulu, ali još ga nije dobio. Unatoč tome, Dariush se ne žali i ne planira sjediti sa strane čekajući svoju priliku. Beneil pristaje na sve protivnike, u bilo kojem trenutku, a nadamo se da će čelnici UFC-a znati to cijeniti.

Linker
23. travanj 2024 12:10