UFC

Beneil Dariush nije impresioniran Oliveirom: ‘Ima puno rupa u hrvačkom dijelu, čeka ga težak posao‘

Oliveira vs. Dariush

 Andrew Chin/Zuma Press/Profimedia
Čak i s tim ‘‘rupama‘‘ ga je uspio deklasirati i završiti u prvoj rundi

Charles Oliveira nam je više puta pokazao kako je najbolji upravo onda kada posumnjamo u njega, a svima je zatvorio usta prošlog tjedna na UFC 289 priredbi. Tehničkim nokautom u prvoj rundi je svladao Beneila Dariusha, borca za kojeg se govorilo kako je trenutno najveća opasnost za prvaka.

Dariush se u tom meču jednostavno nije pojavio, a to je ‘‘Do Bronx‘‘ iskoristio na najbolji mogući način i zaradio novu priliku okušati se protiv prvaka Makhacheva. Dariush smatra kako će Charles u revanšu biti bolji nego u prvom meču, ali da ga i dalje čeka jako težak meč:

‘‘To je jako teška borba za Charlesa, da vam budem iskren. Kada sam ga ja uhvatio, u hrvanju je pokušao nešto učiniti da sam se i ja zapitao što to radi. Toliko je pokušavao podići me i završiti rušenje, da je na kraju povukao gard i završio na leđima. Kada je u pitanju ‘grappling‘ i hrvanje, Charles ima puno rupa‘‘, rekao je Dariush za Submission Radio.

‘‘Kada je u pitanju udarački dio, također nemam dobar osjećaj. Osjetio sam malo njegove brzine i tajminga, slažem se s vama da ima i solidnu snagu. Ali mislim da će i tu morati biti bolji nego prošli put. Da zaključim, mislim da će biti bolji nego prošli put ali ga i dalje čeka jako težak meč‘‘, dodao je.

Izgleda da Dariush nije toliko impresioniran onime što mu je Oliveira pokazao u meču. Kako god, i to mu je bilo dovoljno da Dariusha završi u prvoj rundi i prekine mu niz od osam pobjeda.

Linker
26. travanj 2024 14:52