UFC

O‘Malley poručio Paddyju da je borba protiv Fergusona ‘lose-lose‘ situacija za njega: ‘Ako izgubiš od Tonyja...‘

Paddy Pimblett 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ukoliko se uistinu dogodi da Tony pobijedi Pimbletta, to će značiti da će biti nemoguće za UFC da više ikada, bilo kome proda Paddyja Pimbletta

Šest poraza u nizu je tužna realnost za nekadašnjeg velikog borca lake kategorije, Tonyja Fergusona. Iako se trenutno nalazi u ovom neslavnom nizu, ‘‘El Cucuy‘‘ se ne predaje nego je do kraja godine dogovorio još jedan meč, a radi se u UFC 296 priredbi u dvanaestom mjesecu i borbi protiv Paddya Pimbletta.

Neki će vjerojatno reći da je to protivnik po mjeri za Pimbletta koji se oporavljao od operacije i duge pauze, no prvak bantam kategorije se ne slaže. Sean O‘Malley tvrdi kako je borba protiv Feregusona ‘‘lose-lose‘‘ situacija za Paddyja:

‘‘Moja inicijalna reakcija je bila, kvragu, ovo je ‘lose-lose‘ situacija za Paddyja. Ako dođeš tamo i pobijediš Tonyja, koji je jako dobar ali ima šest poraza u nizu. Dakle ako ga pobijediš, nećeš dobiti nikakvo priznanje jer si pobijedio Tonyja Fergusona‘‘, rekao je Paddy na svom YouTube kanalu.

‘‘Nećeš dobiti nikakvo priznanje ako ga pobijediš, a borba je itekako opasna. To ipak nije toliko lagana borba. Bit će dosta teško. Tony sto posto ima šanse pobijediti u ovom meču. Ako sada izgubi od Tonyja, onda ne znam. Ipak je to Tony Ferguson, ali svejedno‘‘, dodao je.

Tony već odavno nije borac kakav je bio nekad, što je još i veći rizik za Pimbletta ukoliko izgubi. Ukoliko se uistinu dogodi da Tony pobijedi Pimbletta, to će značiti da će biti nemoguće za UFC da više ikada, bilo kome proda Paddyja Pimbletta. Očekivano, Paddy je favorit, no ne treba u potpunosti otpisati legendarnog Tonyja Fergusona koji je i dalje gladan borbe.

Linker
30. travanj 2024 18:08