UFC

Beneil Dariush objasnio zašto ga ne guraju u UFC-u: ‘Nećete me vidjeti da radim takve stvari‘

Beneil Dariush

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ovog čovjeka je uistinu teško ne voljeti

Nedavno je Beneil Dariush na UFC 280 priredbi pobijedio Mateusza Gamrota te tako upisao čak osmu pobjedu za redom u lakoj kategoriji, ali za sad se ne čini da će tako skoro dobiti priliku da napadne pojas kojeg trenutno drži Islam Makhachev.

Iako se već jednom trebao boriti protiv Islama, borba je otkazana zbog ozljede te je Beneil bio na relativno dužoj pauzi, a u međuvremenu je Makhachev izborio napad na titulu kojeg je i iskoristio te je postao prvak. Dariush se trenutno nalazi na četvrtom mjestu na službenoj rang ljestvici, ali kada se govori o sljedećim protivnicima za Makhacheva nekako ga se uvijek izostavi iz tih razgovora, a o tome je nedavno progovorio.

‘‘Ne znam je li to do toga što često govorim o vjeri ili do toga što nisam nešto agresivan kad se susretnem sa protivnicima. U MMA-u je sada pristup takav da se pokušavaju napraviti što veće borbe, pričate malo smeća, imate sukob negdje u svlačionici i takve stvari rade velike borbe. Mene nećete vidjeti da radim te stvari, tako da mislim da je to razlog zašto me ne guraju‘‘, rekao je Dariush za KRGV Sports.

‘‘Također nisam fan društvenih mreža, pokušavam se držati što dalje od toga. Odgovorit ću ljudima tu i tamo, ali preferiram provoditi vrijeme s obitelji, a to se sve računa. Razumijem da je UFC motiviran zaradom i da ja nisam idealan kandidat, ali moram biti iskren kakav jesam, moram biti vjeran Stvoritelju i ići s tim. Razumijem sve, ne ljutim se na nikoga i znam što moraju raditi, ali znam i kako ja moram ići naprijed‘‘, zaključio je Dariush.

Linker
19. travanj 2024 08:23