UFC

Beneil Dariush poručio Oliveiri: ‘U potpunosti ću ga izdominirati, neće me moći zaustaviti‘

 Beneil Dariush 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Bit će zanimljivo vidjeti i kakav će se Oliveira vratiti nakon poraza od Makhacheva i gubitka pojasa, a UFC 289 je već idućega tjedna na rasporedu

Iako su se već trebali boriti na UFC 288 priredbi, Beneil Dariush i Charles Oliveira će se ipak susresti idućega tjedna na UFC 289 priredbi koju predvode Amanda Nunes i Irene Aldana. Ovaj ‘‘title eliminator‘‘ meč u lakoj kategoriji će biti sunaslovna borba večeri, a bit će to obojici prvi nastup od UFC 280 priredbe prošle godine.

Dariush će dobiti priliku okušati se protiv bivšeg prvaka, a pobjednik ovog meča napada pojas u lakoj kategoriji. Vjerojatno su rijetki oni koji bi se bunili protiv toga da Dariush već sad napadne pojas, ali UFC je odlučio da mu treba još jedna pobjeda.

‘‘Najviše me uzbuđuje grappling. Neću lagati, kad u parteru s njim uđem u izmjene i kad obojica poludimo na podu, to je jednako uzbudljivo kao i borba na nogama. Ja se tome jako veselim jer ste vidjeli kako je on završio jako puno ljudi i vjerojatno se pitate koliko je dobar njegov jiu-jitsu. Jedva čekam ga dohvatiti i vidjeti kakav je u grapplingu‘‘, rekao je Dariush za MMA Junkie.

‘‘Moj fokus je na tome da budem savršen. Ja u tom meču vidim potpunu dominaciju, planiram ga u potpunosti izdominirati. Želim podsjetiti ljude jer mislim da je moja posljednja borba (Gamrot) bila previše blizu. Ova borba će biti apsolutna dominacija, to će biti. Ja imam plan i on to neće moći spriječiti. Tome se nadam‘‘, dodao je.

Što reći osim da i mi jedva čekamo ovaj uzbudljivi meč u lakoj kategoriji. Bit će zanimljivo vidjeti i kakav će se Oliveira vratiti nakon poraza od Makhacheva i gubitka pojasa, a UFC 289 je već idućega tjedna na rasporedu.

Linker
26. travanj 2024 10:34