UFC

(VIDEO) Pereira i Adesanya se slučajno susreli na aerodromu, pogledajte kako je prošlo

Israel Adesanya

 Screenshot (twitter, Alex Pereira)
Iako su kroz cijele svoje borilačke karijere njih dvojica bili rivali, izgleda da van kaveza uistinu nemaju ništa jedan protiv drugog

Rivalitet između Israela Adesanye i Alexa Pereire je nešto što će obojici definitivno obilježiti karijere. Do sada su se sve skupa borili četiri puta, a čak triput je slavio ‘‘Poatan‘‘. Adesanya je nedavno konačno osvetio poraz u UFC-u kojeg mu je Pereira nanio krajem prošle godine, a tom se prilikom vratio i na tron srednje kategorije.

Pereira je odlučio okušati se u kategoriji više, a već ima i dogovoren meč. Bivši prvak Jan Blachowicz će ga dočekati u novoj kategoriji, a borit će se na UFC 291 priredbi u sedmom mjesecu ove godine.

Nakon što je Pereira pobijedio Adesanyu u UFC-u, po internetu se pojavila hrpa ‘‘memeova‘‘ u kojima je Pereira često foto-montažama stavljen na slike Adesanye kako radi neke uobičajene i svakodnevne poslove. No, jučer se jedna takva situacija dogodila i u stvarnom životu.

Pereira i Adesanya su se susreli na aerodoromu, a obojica su istog trena izvadila mobitele i upalili kamere. Snimke susreta iz oba kuta možete pogledati ispod:

Iako su kroz cijele svoje borilačke karijere njih dvojica bili rivali, izgleda da van kaveza uistinu nemaju ništa jedan protiv drugog. No tko zna, ukoliko Pereira dođe do titule u poluteškoj kategoriji, ne bi bilo čudno da ih UFC upari još jednom. Bio bi im to nevjerojatni peti uzastopni meč, ali interes sigurno ne bi bio mali.

Linker
20. travanj 2024 10:18