UFC

Beneil Dariush priznao da je frustriran: ‘Ne znam hoću li se ikada boriti za taj pojas‘

Beneil Dariush 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Iako za poraz ne zna još od 2018. godine, Dariusha se često izostavlja iz razgovora o sljedećem izazivaču u lakoj kategoriji

Jedan od fanovima omiljenih boraca jest svakako Beneil Dariush, koji unatoč osam uzastopnih pobjeda i dalje nije u razgovorima za sljedećeg izazivača u lakoj kategoriji. Posljednji je put Dariush nastupio na UFC 280 priredbi u desetom mjesecu prošle godine kada je svladao Mateusza Gamrota.

Iako se vjerojatno nitko ne bi bunio da se Dariusha sutra gurne u borbu za pojas, to se vjerojatno neće tako skoro dogoditi. Dariush je već nekoliko puta i sam rekao kako je svjestan da je borac koji ne prodaje puno PPV-ova, te da je jedino što može učiniti nastaviti se boriti protiv koga god mu daju. O tome je govorio i nedavno te je rekao da počinje biti i frustriran.

‘‘U ovom trenutku se definitivno osjećam čudno, ali i frustrirano, bit ću iskren. Razumijem zašto su to učinili (Makhachev vs. Volkanovski). Volkanovski je ‘P4P‘ kralj, ali tajming je za mene užasan. Ja se činim dosta hladne glave, no ako kažete neke stvari koje ne trebate, pokušat ću vam skinuti glavu. Nakon što sam saznao za tu borbu, trebalo mi je da se ohladim te sam se zapitao čini li meni to ikakvu razliku. Ja moram samo pobjeđivati borbe‘‘, rekao je Dariush za UFC.

‘‘Ne znam što je UFC-ov plan za mene i hoću li se ikada boriti za taj pojas. Imam opciju čekati pobjednika, ali ako Volkanovski pobijedi i odluči braniti pojas u perolakoj, borio bih se najranije u 2024.‘‘, zaključio je Dariush.

Vjerujemo da Dariushu uistinu nije lako gledati sve što se događa u njegovoj kategoriji njemu ispred očiju, tako da se nadamo da će u ovoj godini i napasti taj pojas.

Linker
20. travanj 2024 09:08