UFC

Bisping o potencijalnom meču između GSP-a i Chimaeva: ‘Ne mogu si predočiti pobjedu GSP-a‘

Khamzat Chimaev i GSP

 Screenshot (youtube, Ufc)
Michael Bisping smatra kako njegov nekadašnji rival ne bi mogao savladati sjajnog Čečena

41-godišnji Georges St-Pierre po mnogima je jedan od najvećih boraca u povijesti MMA-a i godinama je suvereno vladao UFC-ovom velter kategorijom. Karijeru je 2017. okrunio osvajanjem titule u srednjoj kategoriji, a nakon toga više ga nismo gledali.

Ostaje žal što je GSP u periodu od 2014. godine pa do danas odradio samo jedan meč i uglavnom je bio umirovljen, ali Kanađanin je jednostavno izgubio motivaciju i posvetio se nekim drugim stvarima. U nedavnom razgovoru za ESPN, ‘‘Rush‘‘ je otkrio kako i dalje ostaje pri svojoj odluci, ali u slučaju povratka, tri su imena koja bi ga zanimala za međusobni obračun.

‘‘Ako bih se morao vratiti, tri su borca s kojima bih se pristao boriti, ali to neću napraviti jer se ne želim vratiti. Ali da se kojim slučajem vraćam, htio bih ponovno biti najbolji. Stoga bih se borio protiv najboljih. Možda Usman, Chimaev i Khabib, ako bi on još bio tu. Ali nažalost za fanove i sve ostale, to se neće dogoditi. Ja sam završio i nimalo mi ne fali sve to.‘‘ objasnio je GSP i time je odbacio svaku mogućnost povratka u kavez.

Naravno da izjave borca kao što je GSP poluče veliki interes MMA javnosti pa je tako Michael Bisping odlučio snimiti osvrt na njegovu izjavu. Video traje gotovo 11 minuta, a Bisping je dao zanimljiv osvrt kad je u pitanju eventualni obračun Chimaeva i GSP-a.

‘‘Nešto ima oko Khamzata. Ne znam može li Georges izvući pobjedu u tom meču, jer to bi bila borba u velter kategoriji. U svom umu, ne mogu si predočiti da GSP pobjeđuje Khamzata.‘‘, rekao je Bisping koji dobro poznaje mogućnosti GSP-a.

Britanac i Kanađanin borili su se 2017. godine za UFC-ovu titulu u srednjoj kategoriji a GSP je slavio gušenjem u trećoj rundi.

Linker
24. travanj 2024 21:09