UFC

Bisping predložio protivnika za Covingtona: ‘Ako njega dobije, opet može napasti pojas. Savršen scenarij‘

Michael Bisping

 SCREENSHOT
Također se zapitao ima li ‘Chaos‘ još vatre u sebi

Michael Bisping smatra da nade Colbyja Covingtona za titulu možda nisu u potpunosti gotove. Covington (17-4, 12-4 UFC) nije uspio u svojoj trećoj prilici za naslov kada je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca od prvaka velter kategorije Leona Edwardsa na UFC-u 296 u prosincu.

Covington nije pokazao najbolju izvedbu protiv Edwardsa. S obzirom na to da se očekuje da će Edwards ponovno pokrenuti stvari s Belalom Muhammadom za svoju sljedeću obranu naslova, Bisping misli da bi Covington mogao na kraju izvući neporaženog Shavkata Rakhmonova (18-0, 6-0 UFC) kao sljedećeg protivnika – to je borba za koju vidi da potencijalno ima implikacije na titulu.

"Ako bi uspjeli ugovoriti ovu borbu, postoji velika prilika za Covingtona koji je imao svoje šanse za naslov. Ako pobijedi Rakhmonova... Ne kažem da će dobiti borbu za naslov, ali ako pobijedi Rakhmonova, postoji mogućnost. Ne kažem da se slažem s tim, ali ako se to dogodi, on je opet u krugu potencijalnih izazivača. Savršen scenarij. Samo je pitanje - ima li još vatre u sebi? To je ono glavno", kazao je na svom YouTube kanalu.

"Chaos" je odbacio ideju da se sljedeći put suoči s Rakhmonovim tijekom UFC 296 konferencije za novinare nakon borbe. Umjesto toga, bivši privremeni prvak obratio je pažnju na Stephena Thompsona, kojeg je Rakhmonov završio na toj istoj priredbi.

Linker
20. travanj 2024 23:13