UFC

Bisping prepričao ‘jezivu‘ priču iz Singapura: ‘Roboti su mi prišli jer nisam nosio masku‘

Bruce Buffer i Michael Bisping

 Instagram (mike Bisping)
Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije nije se osjećao ugodno u prisustvu robota

Pandemija koronavirusa uzdrmala je cijeli svijet kroz protekle dvije godine. Gotovo svaka država na svijetu nosila se s nekim oblicima mjera kojima su se pokušali zaštiti od virusa.

Proteklih par mjeseci stanje se drastično popravilo, odnosno mjere su u dobrom dijelu država puno blaže. Neke od azijskih država i dalje su poprilično stroge po tom pitanju, a UFC-ov komentator i bivši prvak srednje kategorije, Michael Bisping, otkrio je na kakve je probleme nailazio u Singapuru.

UFC je prije 10 dana održao UFC 275 event u Singapuru, a Bisping je bio jedan od članova komentatorske ekipe. Tijekom razgovora s Anthonyjem Smithom u svom Believe You Me podcastu, Bisping je prepričao kako roboti reguliraju nošenje maski u restoranu.

''Puno je robota tamo, vjerovali ili ne. Nekoliko robota prišlo mi je jer nisam nosio masku. Rekao sam im da odj**u. Radi se o ogromnim robotima koji samo dođu do vas. Bio sam na doručku u hotelu, a masku biste trebali nositi u zatvorenim prostorima, ali možete ju skinuti dok jedete. Ja sam krenuo uzeti nešto za pojesti, a prišao mi je robot. Imao je velikih osmijeh na licu i rekao mi je da stavim masku. Rekao sam mu: 'Odje**, pijem kavu, pusti me na miru'. Oni također odnesu i pladnjeve nakon doručka. Sve to pomalo je jezivo.'', prepričao je Michael zanimljivu priču iz Singapura.

Nije nepoznanica kako roboti bivaju programirani za sve više svakodnevnih radnji i polako preuzimaju primat u raznoraznim djelatnostima. Azijati su svakako jedni od većih pobornika robotike, a Michael Bisping očito se nije osjećao naročito ugodno u prisustvu robota.

Linker
25. travanj 2024 02:47