UFC

‘Kauboj‘ Cerrone odgovorio na Smithove optužbe: ‘Zašto si čekao tri godine da to ispričaš?‘

Donald Cerrone

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Anthony Smith nedavno je prepričao kako su njegova majka i supruga imale sukob sa Cerroneom

Puno kritika navukao je Anthony Smith na Donalda Cerronea i Dana Bilzeriana, nakon što je prepričao zanimljivu priču koja se dogodila 2019. godine.

''Lionheart'' je nakon tri uzastopne pobjede izborio meč za titulu. Jon Jones i Smith obračunali su se u trećem mjesecu 2019. godine, a Smith je uvjerljivo izgubio jednoglasnom odlukom. Izuzev samog poraza, jedna situacija koja se dogodila spomenute večeri, razljutila ga je više od samog poraza.

Prema Smithovim navodima, biznismen i influencer Dan Bilzeiran radio je probleme njegovoj majci i supruzi, a sudjelovao je i UFC-ov borac Donald Cerrone.

''Došli su do njih i htjeli su sjesti na njihova mjesta kako bi pogledali meč, ali obojica su bili uništeni od alkohola. Totalno pijani. Rekli su mojoj majci i supruzi da su to njihova mjesta. Moja majka niti ne zna tko su Dan Bilzerian i Donald Cerrone, dok moja supruga zna tko je Cerrone, ali ga ne poznaje osobno. Što se Bilzeriana tiče, niti moja žena nije znala tko je taj niski kreten u uskoj majici i šeširom. Sve što su znale jeste da sjede na svojim mjestima, a moja majka je upravo trebala pogledati sina kako se bori za titulu svjetskog prvaka.'', započeo je Smith u Believe You Me podcastu koji vodi s Michaelom Bispingom, a zatim je nastavio s prepričavanjem:

''Dan Bilzerian i Donald Cerrone maknuli su moju majku i suprugu s tih mjesta, sve dok sam se ja pripremao za meč protiv Jona Jonesa. Bio sam je**no bijesan. Da sam uspio sresti Dana Bilzeriana nakon meča, jer tad sam saznao za to, otkinuo bih mu glavu. Bio sam tako ljut.'', dodao je Smith.

Anthonyjeva priča privukla je velik interes, ali svi znamo kako svaka priča ima dvije strane i nije dobro donositi zaključke dok se obje strane ne oglase. Dan Bilzerian prvi se oglasio.

"Vidio sam tvoju besmislenu priču gdje koristiš moje ime kao 'click bait'." - poručio mu je Bilzerian.

"Trebao si barem pokušati ubaciti nešto smisleno da zvuči istinito. Kao prvo, "Kauboj" me pozvao na event i imao je karte. Nisam nikoga tražio da se makne, a ponajmanje tvoju majku. Nisam gledao nikakve porniće; ako je ona gledala u moj mobitel siguran sam da je vidjela neki "random" Snapchat od jedne od djevojaka koji je sadržavao golotinju kada sam poruku otvorio." - odgovorio je Bilzerian na Smithove optužbe.

Službeno priopćenje ''Kauboja'' Cerronea čekalo se neko vrijeme. Donald Cerrone ovog vikenda nastupit će na UFC-ovom eventu u Texasu, a protivnik će mu biti Joe Lauzon. ''Kauboj'' je na konferenciji za medije napokon dobio priliku osvrnuti se na Smithovu priču.

''Sreo sam Anthonyja nekoliko puta nakon tog eventa i nikad ništa nije rekao. Zašto je čekao tri godine da priča o tome? Ne znam pokušava li ostati relevantan na taj način, ne razumijem zašto bi odjednom pričao o tome.'', započeo je ''Kauboj'', a zatim je iznio svoju stranu priče.

''Znate, kad idete na mečeve i sjedite u tom sektoru, vaše ime piše na stolici. Nitko nije sjedio na mom mjestu kad sam se pojavio tamo. Stvari funkcioniraju tako da vas osiguranje otprati do vašeg mjesta i kažu vam gdje sjedite. Ne možete slobodno šetati okolo, odabrati neko mjesto i reći nekome 'Ustani se, sjediš na mom mjestu'. Čak i da su one (Smithova supruga i majka) sjedile na tim mjestima i da smo ih izbacili, kako su onda pronašle druga mjesta? Cijela priča nema nikakvog smisla. Ne razumijem odakle je uopće došao do ove lažne priče. Sve zvuči smiješno, a onda je još pričao kako je Dan gledao porniće. Dakle, nakon što smo otjerali tvoju majku i suprugu s tih mjesta, one su sjele iza nas? Sve to zvuči čudno i ne razumijem.'', objasnio je Cerrone.

Pomalo i jeste nejasno zašto bi Cerrone i Bilzerian tjerali nekog da napuste svoja mjesta, a još je nejasnije zašto bi to učinili ako su postojala slobodna mjesta odmah pokraj. Prema Smithovoj priči, njegova majka i supruga sjedile su odmah do Cerronea i Bilzeriana, iako su ih oni navodno otjerali s njihovih mjesta.

''Ne razumijem zašto Anthony nije došao do mene ili me nazvao. Ako je nešto uočio na licu mjesta, zašto nije rekao nešto dok smo bili tamo? Čemu čekati tri godine da izađeš s tom pričom? Čak i da sam bio pijan, na sjedalu je i dalje pisalo moje ime. Ne sjećam se da sam ikog izbacio s mjesta. Postoji li mogućnost da se to dogodilo? Postoji, ali sumnjam u to. Definitivno ne bih izbacio nečiju majku ili baku s određenog mjesta. Nisam takav tip. Da se radilo o nekom tipu (muškarcu), vjerojatno bih mu rekao da se makne s mog mjesta. Ali nečija majka? Nisam ja takav. Uz sve to, ja poznajem sve osobe tamo i jednostavno bih pronašao drugo mjesto. Cijela priča je jako čudna, ali kakogod.'', zaključio je Cerrone svoj osvrt na Smithove optužbe.

S obzirom da je Smith suvoditelj Bispingova ''Believe You Me'' podcasta, vjerojatno ćemo dobiti i novi Smithov osvrt na Cerroneovu stranu priče, a sa zanimanjem ćemo popratiti rasplet cjelokupne situacije.

Linker
25. travanj 2024 15:42