UFC

Bisping smatra da fanovi prerano otpisuju Masvidala: ‘Izgubio je od dva najbolja borca svijeta‘

Jorge Masvidal 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Rekao kako su fanovi često prevrtljivi i nestabilni

Dosta se u posljednje vrijeme govorilo kako će Jorge Masvidal biti idući protivnik za Gilberta Burnsa na UFC 283 priredbi u Brazilu, no neki dan su se ipak pojavile informacije da to neće biti tako. Neil Magny će se boriti protiv Burnsa, tako da Masvidala i dalje nećemo gledati u kavezu.

Iako je ova borba propala, Masvidal svejedno nije u dobroj situaciji jer je zaredao tri poraza, doduše od same kreme velter kategorije. Prvo ga je dvaput porazio Kamaru Usman, a u trenutno posljednjem nastupu je izgubio od Colbyja Covingtona.

Treba uzeti u obzir od koga je uistinu Masvidal gubio i ne otpisivati ga prerano, a s tim se slaže i Michael Bisping.

‘‘Ono što je 2019. Masvidal napravio je bilo nevjerojatno. Nokautirao je Darrena Tilla, nokautirao Bena Askrena najbržim nokautom u povijesti UFC-a, te je potom pobijedio Natea Diaza i uzeo BMF pojas. No onda je izgubio tri zaredom‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Izgubio je dvaput od Kamarua Usmana, jednom od Colbyja Covingtona, i MMA fanovi ga iz nekog razloga otpisuju, i to uvijek rade brzo. Tako su nestabilni. Istina, mi smo dobri onoliko koliko je bila naša zadnja noć u kavezu, ali dajte. Izgubio je od Kamarua i Colbyja, dva najbolja borca u velter kategoriji prije nego je došao Edwards‘‘, zaključio je Bisping.

Iako je istina da je gubio od najboljih, Masvidal još uvijek nije dogovorio borbu. Ukoloko se McGregor vrati i krene boriti u velter kategoriji, bit će puno jasnije zašto je čekao.

Linker
15. travanj 2024 03:09