UFC

Bisping vjeruje da Blachowicz može skinuti za srednju: ‘Ne kažem da je debeo, ali sigurno ima par kilograma viška‘

Bisping i Blachowicz

 Screenshot (youtube, Ufc, Michael Bisping)
Smatra kako bi Adesanyu zanimao taj revanš u srednjoj

UFC-ov komentator i bivši prvak Michael Bisping vjeruje da bivši prvak poluteške kategorije Jan Blachowicz može skinuti kilograme za srednju kategoriju i navodi kako bi potencijalni revanš protiv Adesanye bio ‘vrlo vrlo zanimljiv‘.

Prošlog tjedna smo prenosili vijesti kako je trenutni prvak poluteške kategorije Jiri Prochazka ipak ‘promijenio ploču‘ i sad želi revanš protiv Glovera Teixeire, nakon što je inicijalno govorio kako mu je u kategoriji upravo Blachowicz najveći izazov. Na to je Jan reagirao rekavši da Jiri na taj način krši svoj ‘samurajski kodeks‘, te je u isto vrijeme najavio i prelazak u srednju kategoriju što je za sobom povuklo brojna pitanja, a jedno od glavnih je upravo to može li Jan fizički skinuti toliko kilograma uopće i ako uspije, kako bi to uopće izgledalo u borbi.

‘‘Borio je se na 90 kg u Muay Thai-u, i kada pogledate tjelesnu konstituciju Jana Blachowicza, i sad ga ne želim ‘body shame-ati‘, odličan je sportaš, ali ima mnogo toga za skinuti. Ne kažem da je debeo, daleko od toga, ali nije ni najizrezaniji. Sigurno ima nekoliko kilograma za izgubiti, a ako je u prošlosti mogao skinuti na 90, sigurno i sad može još malo.‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

Dotaknuo se i potencijalnog revanša protiv Adesanye: ‘‘On je jedini čovjek koji je pobijedio Izzyja, ima dobar direkt i lijevi kroše, a zna i rušiti. Izzy bi sigurno želio taj revanš. Ali jedna stvar je sigurna, Jan u srednjoj ne bi bio toliko snažan.‘‘, zaključio je.

Linker
19. travanj 2024 13:46