UFC

Jan Blachowicz nastavlja prozivati Prochazku: ‘Sad je kao političar, sve će reći da se zaštiti‘

Jan Blachowicz

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Također nastavlja govoriti kako je prekršio ‘samurajski kodeks‘

Nešto ranije ovog tjedna prvak poluteške kategorije Jiri Prochazka okrenuo je priču i najavio revanš s Gloverom Teixeirom, nakon što je prozvao Jana Blachowicza i rekao da bi mu on bio teži izazov. Već smo izvijestili o tome kako je Jan kratko odgovorio da je Jiri prekršio ‘samurajski kodeks‘, a sinoć je u ‘The MMA Hour-u‘ malo opširnije govorio.

‘‘Ja nisam stručnjak, ali ako počneš čitati o samurajskoj kulturi i tim stvarima, po mom mišljenju je prekršio njihova pravila. Prekršio je svoj vlastiti kodeks. On vjeruje u te stvari, i po mom mišljenju onda ne živi kako govori. Neki dan je rekao da sam mu ja najveći izazov, a koliko znam, samuraji uvijek traže najteže izazove. Ako ih nađu, onda se idu boriti protiv njih, a to sve znači da on laže‘‘, rekao je Jan o Prochazki.

Jiri je inače rekao da sad želi odraditi revanš protiv Teixeire jer je bio nezadovoljan svojim posljednjim nastupom. U borbi koja bi vrlo lako mogla biti borba godine, Jiri je ‘submissionom‘ pobijedio Glovera samo 28 sekundi prije kraja meča, osvojivši tako titulu u poluteškoj kategoriji.

‘‘To je kao u politici, sad će reći sve da se zaštiti. Jiri, rekao si već puno puta da sam ti ja najveći izazov. Europa zaslužuje veliku borbu, tako da moramo to napraviti. Ne samo za Europu, za cijeli svijet. Glover, sviđaš mi se, ali sad je na mene red‘‘, zaključio je Jan.

Linker
01. svibanj 2024 22:41