UFC

Bivši izazivač opleo po Adesanyi: ‘Njegovo vrijeme je prošlo! Mrzim ga, ne zaslužuje revanš!‘

Israel Adesanya

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/zuma Press/profimedia
Smatra da postoje puno bolje borbe za ugovoriti nego revanš

Marvin Vettori misli da je vrijeme Israela Adesanye na vrhu prošlo. Adesanya (24-3, 13-3 UFC) izgubio je naslov u srednjoj kategoriji u porazu od Seana Stricklanda (28-5, 15-5 UFC) prošle subote na UFC-u 293. "The Stylebender" je pau u nokdaun u 1. rundi, ali se oporavio. Ipak, na kraju je izgubio odlučujuću jednoglasnu odluku.

Nije tajna da bivši izazivač Vettori nije obožavatelj Adesanye, ali kao što je nekoliko drugih analitičara reklo, volio bi vidjeti da se divizija pomakne dalje od njega.

“Jednostavno mi se ne sviđa ovaj tip. Može li mi se ovaj tip ne sviđati? Osobno mislim da ne zaslužuje je**ni revanš. Zašto? Čak ne mislim da želi revanš. Osjećao se kao – da će opet izgubiti, pa čak ni ne mislim da sada želi revanš. Mislim, da vidimo što će Sean učiniti kao prvak. Uzdrmao je diviziju i mislim da je Dricus Du Plessis na udaru. Pretukao je Roberta Whittakera na način kako ga gotovo nitko nije, ne možete mu zanijekati da treba dobiti priliku za napad na pojas. Mislim da je to također vrlo dobra borba za Stricklanda.”

Vettori, koji dolazi nakon poraza od Jareda Cannoniera, misli da bi “The Killa Gorilla” također trebao biti u utrci za naslov. Cannonier je nastupio kao rezerva za ovu borbu, a također ima nedavnu pobjedu nad Stricklandom.

Bez obzira na to tko je sljedeći za Stricklanda, Vettori misli da je Adesanyino vrijeme prvaka srednje kategorije prošlo.

"Oh! I Jared je u priči. Mislim da je Adesanyino vrijeme prošlo. Prošlo je pa ćemo vidjeti, ali mislim da se taj revanš ne bi ni prodao. ne znam. Definitivno, bio bih puno uzbuđeniji vidjeti Stricklanda i Du Plessisa ili čak revanš s Cannonierom, a kasnije tko je**no zna. Ono što je sigurno - ne želim gledati Adesanyu”, zaključio je.

Linker
23. travanj 2024 00:45