UFC

Bivši PFL-ov prvak teške kategorije želi borbu protiv Anthonyja Smitha, već je skovao svoj plan: ‘Poslat ću ga u mirovinu!‘

Anthony Smith

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Lins će se sučeliti s Maximom Grishinom u preliminarnom dijelu UFC Vegas 74 eventa

Nepobijeđen otkako se 2022. godine smanjio na svoju izvornu težinsku kategoriju, brazilski poluteškaš Philipe Lins želi Anthonyja Smitha poslati u mirovinu.

PFL prvak u teškoj kategoriji iz 2018. godine ostao je kratak u svoja prva dva UFC meča u teškoj kategoriji protiv Andreia Arlovskog i Tannera Bosera , ali se nedavno vratio uzastopnim pobjedama nad Marcinom Prachniom i Ovinceom Saint Preuxom. Potonjeg je ranije ove godine srušio za samo 49 sekundi.

Lins će se sučeliti s Maximom Grishinom u preliminarnom dijelu subotnjeg UFC Vegas 74 na UFC APEX-u, a spreman je i njegov poziv nakon borbe u slučaju uvjerljive pobjede.

“Postoji dobar rangirani borac koji se nedavno borio, Anthony Smith, i mislim da sam mu dobar par. Mislim da je to dobra borba. Vrlo je iskusan, vodio je sjajne borbe i dokazao da je vrlo opasan, tako da idemo tako. Ako me UFC pita [koga želim] i želi mi dati ovu borbu sljedeću, učinimo to.”

Smith ima omjer 36-18 i jednom je izazvao Jona Jonesa za UFC pojas, ali je svoja prošla dva ispustio Magomedu Ankalaevu i Johnnyju Walkeru . "Lionheart" je nakon svog posljednjeg poraza rekao da "neće tako završiti", tako da Lins želi da mu to bude posljednja borba.

"Vrijeme je ga pošaljem u mirovinu", rekao je Brazilac kroz smijeh.

"Puno je promjena u diviziji i to otvara prostor za one koji nisu rangirani. Vjerujem da će mi još jedna dobra pobjeda donijeti borbu s rangiranim borcem. Prije sam tražio rangirane protivnike, ali smatram da i ova borba s Maximom Grishinom ima smisla. Nisam mlad sportaši pa moram ići velikim koracima na putu do svojih ciljeva.”

Lins smatra da nema dodatnu težinu na svojim ramenima nakon što je u veljači (drugi mjesec) osigurao "prijeko potrebnu" prvu pobjedu nokautom pod zastavom UFC-a. Grishin, ruski talent s 32 pobjede u 43 profesionalne borbe, pridružio se UFC-u 2020. godine nakon niza od devet borbi bez poraza, s omjerom 2-2 u oktogonu.

Linker
19. travanj 2024 20:08