UFC

Bivši prvak Gaethjeu: ‘Bio Conor na steroidima ili ne, završit ćeš ga u dvije minute. Čekaju te milijuni!‘

Justin Gaethje

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Kad bih morao izabrati želim li pojas ili deset milijuna dolara, išao bih na deset milijuna dolara‘, poručio je Cejudo ‘BMF‘ prvaku

Nakon što je Justin Gaethje nokautirao Dustina Poiriera na UFC 291 priredbi i okitio se "BMF" pojasom, Conor McGregor iskoristio je nastalu situaciju, te krenuo prozivati "Highlighta". Tajming je očito bio dobar, budući da je Gaethjeova i McGregorova prepirka o potencijalnom međusobnom meču privukla pažnju svih borilačkih medija, ali i samih boraca. Mnogi od njih uključili su se u raspravu treba li Gaethje ući u oktogon s "Notoriousom" ili, pak, nastaviti ići svojim putem i boriti se za pojas lake kategorije, s boljim iz revanša između Islama Makhacheva i Charlesa Oliveire (UFC 294, 21. listopada). Svoj sud o toj temi sada je donio i Henry Cejudo.

"Čekaju te milijuni i milijuni dolara ako se boriš protiv Conora McGregora. Pojas će biti tu i čekati te. U najboljoj si situaciji u kojoj možeš biti, da sam ja na tvome mjestu, razmišljao bih o Conoru", poručio je Gaethjeu bivši prvak UFC-ov prvak u muha i bantam divizijama putem svog YouTube kanala, pa pojasnio svoja razmišljanja:

"Stilski ti odlično pristaje. Imaš snažne udarce nogama, McGregor neće moći podnijeti tvoje pokrete, tvoj grub i nasilan stil, i tvoje ‘visoko-nisko‘ kombinacije.

Cejudo vidi McGregora kao Gaethjeovu priliku za laku zaradu, a smatra da drugog izazivača lake kategorije na tom putu ne mogu zaustaviti čak ni eventualni steroidi koje je ranije spominjao.

"Kad bih morao izabrati želim li pojas oko struka ili deset milijuna dolara, pogodi što bih odabrao? Išao bih na deset milijuna dolara. Mislim da je to sjajna priča. Znam da pričaš o tome da se ne želiš boriti protiv nekog tko je na steroidima, ali je li on na steroidima, ili nije, stvarno nije ni važno jer ćeš ga u svakom slučaju pobijediti. Čovjek se dugo nije borio, on više nije isti tip. Napumpao se na 86 kilograma jer pokušava izgledati veliko pred kamerama, a tebi to samo ide u prilog. Sa 70 kilograma, završit ćeš Conora unutar prve dvije minute", zaključio je "Triple C".

Linker
28. travanj 2024 15:11