UFC

Bivši prvak ne vjeruje Dillashawu: 'Kukavico, varaš već godinama!'

 Screenshot (YouTube)
Nisu svi povjerovali u priču T.J. Dillashawa, a jedan od njih je i njegov najveći sportski rival Cody Garbrandt.

Dillashaw se prije nekoliko dana otvorio u razgovoru s Arielom Helwanijem gdje je pričao o uzimanju dopinga pred borbu s Henryjem Cejudom za titulu prvaka u muha kategoriji.

Bivši prvak je tu tom intervjuu opisao trenutak u kojem je odlučio varati, pokajao se, ali i poručio da je to učinio samo za tu borbu.

"Nemam isprike, napravio sam nešto što nisam smio. Prodao sam dušu vragu i sad mi slijedi izgraditi se ponovno iz početka. Bio sam testiran i nakon toga sam odlučio uzeti to uz mišljenje kako ću se očistiti do borbe. Više od svega sam htio odraditi tu borbu i to me zapravo uništilo. Kad mi se to dokazalo, odmah sam napustio pojas prvaka, prije ikakvih odluka od strane UFC-a ili USADA-e. Želio sam što prije proći kroz to i ostaviti iza sebe", između ostalog je ispričao Dillashaw.

Garbrandt nije 'kupio' tu priču. Bivši prvak, naime, vjeruje da je Dillashaw koristio EPO godinama, uključujući i razdoblje kada su se njih dvojica dvaput borili za titulu.

"Ovo je sranje, na EPO-u si godinama. Bez toga ne bi bio ni upola dobar borac", napisao je Garbrandt na Instagram storyju ispisavši riječ 'kukavica' preko Dillashawa.

Cody i T.J. susreli su se dvaput u svojim karijerama. Prvi puta 2017. godine na UFC 217 priredbi kada je Dillashaw slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi i svom rivalu oduzeo titulu u bantam kategoriji. Njihov drugi susret stigao je godinu dana kasnije na UFC-u 227. Ishod je bio isti, samo što je Dillashaw ovoga puta sve završio još u prvoj rundi.

Linker
24. travanj 2024 02:45