UFC

Bivši UFC-ov teškaš smatra da bi Ngannou nokautirao Jonesa: ‘Tko može pobijediti ovakvog Francisa?‘

Francis Ngannou 

 Katelyn Mulcahy/Getty images/Profimedia
Svakako će biti zanimljivo gledati Francisa u nadolazećim boksačkim nastupima, te ukoliko počne pobjeđivati velika imena, nema sumnje da će se naći u jako dobroj situaciji

Svijet borilačkih sportova trenutno slavi Ngannoua, koji je unatoč tijesnom porazu od Tysona Furyja, iz cijele priče izašao kao moralni pobjednik. Fury mu ni približno nije učinio ono što je stalno najavljivao, tako da su se boksački promotori već uvelike počeli interesirati za Ngannoua i njegov sljedeći nastup.

Iako ga je lijepo vidjeti da mu ide u boksu, uvijek će ostati žal što ga nikada nećemo gledati protiv Jona Jonesa. Ako ništa drugo, šanse za to su minimalne, a bivši UFC borac, Brendan Schaub, smatra da bi ga Ngannou ipak nokautirao.

‘‘Da odgovorim na ono što je Daniel Cormier rekao, Francis Ngannou je najopakiji čovjek na svijetu. Tko bi ga uopće mogao pobijediti, Jon Jones? Nakon što sam pogledao Jonesov meč protiv Ganea, mislio sam si da bi ga Jones vrlo lagano završio. No, sada kada sam gledao Ngannoua protiv Furyja, mislim da bi Francis nokautirao Jonesa‘‘, rekao je Schaub na svom YouTube kanalu.

‘‘Nisam uopće imao pojma koliko je dobar. Znao sam da jest, ali nisam mislio da je toliko talentiran. Znao sam da je strašno atletičan, ali nisam znao da ima boks svjetske klase koji je gotovo pobijedio jednog svjetskog prvaka. To je jednostavno ludo. Tko će uopće pobijediti ovakvog Francisa?‘‘, zapitao se.

Svakako će biti zanimljivo gledati Francisa u nadolazećim boksačkim nastupima, te ukoliko počne pobjeđivati velika imena, nema sumnje da će se naći u jako dobroj situaciji. Također, jedva čekamo da se dogovori i otkrije njegov idući protivnik, a nadamo se nekom poznatom teškaškom imenu.

Linker
28. travanj 2024 17:01