UFC

Bo Nickal dobio novog protivnika za subotnji UFC 290: Čeka ga neporaženi debitant

 Bo Nickal 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Inače se u osmom mjesecu trebao boriti na DWCS-u, ali izgleda da se neće morati mučiti da dobije ugovor s UFC-om

Jučer su se pojavile informacije kako je Bo Nickal ostao bez protivnika za subotnji UFC 290, a Tresean Gore se povukao zbog ozljede. Dovelo je to promociju u pomalo nezgodnu situaciju jer su praktički nekoliko dana ranije morali pronaći novog protivnika, ali izgleda da su uspjeli jer je novi protivnik već potvrđen.

Nickal je u trećem mjesecu debitirao u UFC-u pobjedom protiv Jamiea Picketta, a Gore je trebao biti njegov subotnji protivnik. Kako se ozlijedio se i povukao iz meča što je organizaciju natjeralo da se snalazi kako god zna. No, pronašli su mu novog protivnika, a zove se Val Woodburn.

Woodburn je borac koji je u dosadašnjoj karijeri skupio sedam pobjeda, a poraz nema niti jedan. 29-godišnji borac se 29.8. ove godine trebao boriti na DWCS-u protiv Marca Tulia, ali izgleda da se ni neće morati boriti za UFC-ov ugovor. Woodburn je bio prvak srednje kategorije u Combat Night promociji, a u svojih sedam nastupa je čak pet puta slavio nokautom.

Nickal ima tek četiri profesionalne borbe, od čega su dvije na DWCS-u i jedna u UFC-u. Smatra ga se velikim potencijalom i nadom srednje kategorije, tako da ga UFC sada oprezno gradi. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga neporaženi Woodburn uspjeti ugroziti, a sve ćemo to saznati ovog vikenda na UFC 290 priredbi.

Linker
18. svibanj 2024 09:34