UFC

Bo Nickal na najbolji mogući način debitirao u UFC-u! Brzo je završio protivnika te poručio da želi pojas

Bo Nickal

 Screenshot (youtube, Ufc)
Pickett se uistinu lavovski borio, no pritisak koji mu je Nickal stvarao svojim gušenjem je jednostavno bio prejak

Glavni dio noćašnje UFC 285 priredbe otvorio je debitant Bo Nickal, a protivnik mu je bio Jamie Pickett. Veliki talent srednje kategorije u UFC je došao preko DWCS-a gdje je nastupio u dva navrata, a oba puta je atraktivno slavio prekidima. Iako je i u prvom nastupu došao do finiša u prvoj rundi, tada mu Dana ipak nije dao ugovor. No, nakon povratka i još jedne pobjede sve je bilo jasno. Večeras je nasuprot njega u kavezu stajao Jamie Pickett, borac koji je prije ovog meča u UFC-u imao četiri poraza i dvije pobjede.

Veliki se ‘‘hype‘‘ tada stvorio oko Nickala, a kako je točno prošao u svom UFC debiju, pročitajte u nastavku:

Prva runda

Krenuo je Nickal odmah u rušenje, no Pickett je prvi pokušaj obranio te se borba preselila na žicu. Nickal je brzo došao do leđa Picketta, zaključao je gušenje, ali nije ga uspio izvesti do kraja. Nakon što se Pickett izvukao, Nickal je uhvatio ‘‘arm triangle‘‘ gušenje, no Pickett je uistinu čuda preživio. Držao je Nickal gušenje, prešao mu je i na drugu stranu, no Jamie se nije dao. Nekoliko minuta je to sve trajalo, no na kraju je Pickett ipak popustio te je jednostavno morao tapkati jer je pritisak bio prejak i predug.

Nickal je u najjačoj promociji debitirao sa samo tri profesionalna meča, a ovo mu je ukupno bio tek četvrti. Što reći osim da jedva čekamo ponovno ga gledati u kavezu, a sigurna je stvar da će Nickal biti veliko pojačanje za srednju kategoriju.

Linker
20. travanj 2024 01:17