UFC

Bo Nickal najavio mirovinu ukoliko mu se ne ispuni jedan uvjet: ‘UFC će napraviti pametnu stvar‘

Bo Nickal

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Bori se u dvanaestom mjesecu na UFC 282 priredbi

Oko tjedan dana je prošlo otkako je Bo Nickal dobio ugovor sa UFC-om, a svakim danom ‘‘hype‘‘ oko njega sve više raste. Iako u profesionalnoj karijeri ima tek tri meča, dva su od toga na DWCS-u gdje je protivnike završavao u prvoj rundi.

Ovaj odlični hrvač se odmah bacio na vlastiti marketing, a neposredno nakon posljednje pobjede je u intervjuu prozvao Khamzata Chimaeva. Nije ostalo samo na tome, a jučer smo pisali kako je govorio da ga ‘Borz‘ nema čime iznenaditi i da bi mu napravio ono što je Khamzat Hollandu u posljednjem meču. To možete pročitati OVDJE.

Jedan pomalo neobičan zahtjev došao je sa Nickalove adrese jučer. Iako se radi o borcu koji još nije niti debitirao u UFC-u, rekao je da niti neće ukoliko ga ne stave na ‘‘main card‘‘:

‘‘Jesam li ja tip za ‘prelimse‘? Ne, ja nisam taj. Ukoliko se budem morao boriti na preliminarnom dijelu, umirovit ću se. Bit ću gotov. Ne znam je li to u ugovoru, ali oni će učiniti pravu stvar, pametnu stvar. Ponavljam, ako me stave na preliminarni dio, umirovit ću se‘‘ rekao je Nickal u ‘The MMA Houru‘.

‘‘Vidio sam da su to radili i ranije. Vidio sam da su stavljali velike borbe na preliminarni dio, ali ja sam tip za ‘main card‘. Jednostavno nema smisla. Stavit će me na ‘main card‘, makar bio DWCS‘‘, zaključio je Nickal.

Bo se na UFC 282 bori protiv Jamiea Picketta, a event se održava 10.12. te ćemo tada saznati hoće li mu poslodavci ispuniti želju. Za sad je njegova borba peta po redu, tako da će vjerojatno dobiti ono što želi.

Linker
20. travanj 2024 03:35