UFC

(VIDEO) Sjajan nokaut kružnim udarcem nogom: Prisjetite se kako je Fiziev nokautirao Brada Riddella

Brad Riddell (lijevo) vs. Rafael Fiziev (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC nas podsjeća na veliku pobjedu Rafaela Fizieva uoči njegovog novog nastupa

Jedan od mečeva koji nas čekaju u sklopu ovotjednog UFC 286 eventa pomalo prolazi ispod radara, iako se radi o potencijalnoj borbi godine. Rafael Fiziev i Justin Gaethje ukrstit će rukavice na UFC 286 eventu koji se održava u subotu navečer, a njihovi mečevi uvijek su garancija ‘‘vatrometa‘‘.

Justin Gaethje odavno je znan kao jedan od najuzbudljivijih boraca na svijetu, a taj status potvrđuje iz borbe u borbu. Rafael Fiziev nije dogurao do te reputacije, ali radi se o jako zanimljivom i atraktivnom borcu.

30-godišnji Fiziev došao je u MMA iz Muay Thaija i stojka je njegovo glavno oruže. Osam od svojih 12 pobjeda upisao je nokautom, a trenutno je u nizu od čak šest uzastopnih pobjeda. Tri je upisao nokautom, a tri na bodove, a nokaut koji je upisao krajem 2021. godine zbilja je impresivan.

Fiziev se te večeri borio protiv Brada Riddella, borca koji je u MMA došao iz kickboksa. Iako su Riddell i Fiziev zapravo prijatelji i povremeni sparing partneri, to se ne bi dalo zaključit iz njihove borbe. Bio je to fantastičan meč s još boljim finišom. Sredinom treće runde Fiziev je fantastično pogodio stražnjim kružnim udarcem. Desna noga Rafaela Fizieva savršeno je odsjela na glavi Brada Riddella koji je ostao vidno uzdrman. Riddell je počeo padati prije nego je Fiziev i zadao dodatne udarce, ali uspio je Fiziev plasirati još nekoliko udaraca prije nego je Herb Dean prekinuo ovaj meč.

Naravno da je Fiziev te večeri nagrađen bonusom za najbolju izvedbu, a bonuse je osvajao u posljednjih pet nastupa. Njegov ovotjedni protivnik Justin Gaethje također je stroj za bonuse, ali morat ćemo se strpiti još par dana do njihovog meča.

Dok čekamo subotu, pozabavite se snimkom borbe između Fizieva i Riddella. UFC ju je objavio u sklopu sljedećeg nastupa Rafaela Fizieva, a definitivno se isplati ponovo pogledati taj meč. Video je ispod teksta.

Linker
20. travanj 2024 08:16