UFC

Bobby Green nakon poraza teškim nokautom: ‘Ima uspona, ima padova, ali ja ne idem nigdje!‘

 JUSTIN RENFROE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Justin Renfroe/zuma Press/profimedia
Mogao je primiti i puno manje štete da nije bilo katastrofalne reakcije suca

Bobby Green bio je dobre volje nakon brutalnog poraza od Jalina Turnera na UFC on ESPN 52 priredbi. Green (31-15-1, 12-10-1 UFC) je izgubio od Turnera (14-7, 7-4 UFC) rano u prvoj rundi u sunaslovnoj borbi večeri lake kategorije. Ono što je uslijedilo bila je produljena serija udaraca s tla dok je već bio teško ozlijeđen, što je izazvalo bijes cijele MMA zajednice prema sucu Kerryju Hatleyju.

Izvršni direktor UFC-a Dana White nazvao je prekid "jednim od najgorih koje je ikada vidio", a Turner se složio da je to vjerojatno greška suca.

Green, međutim, nije usmjerio gnjev prema Hatleyju u svojoj prvoj izjavi nakon poraza. Zapravo, pohvalio je Turnera za njegov trud.

"Nekad dobiješ, nekad izgubiš, pretpostavljam. Samo želim pokazati ljudima da morate držati glavu gore kada pobjeđujete i kada gubite. Hej, Jaline. Učinio si svoje, brate. Tako sam sretan zbog tebe. Uskočio si u ovu borbu na ‘short notice‘ i pobijedio, svaka ti čast", rekao je na svojim društvenim mrežama

S 37 godina, Green je došao u UFC on ESPN 52 na smiraju karijere, nakon što je dobio svoje posljednje dvije borbe protiv Tonyja Fergusona i Granta Dawsona. Poraz od Turnera bio je neuspjeh, ali jasno je dao do znanja da ovo nikako nije njegov kraj.

"Samo još jedan korak u karijeri. Ima uspona. Ima padova. Ne idem nigdje!", zaključio je.

Linker
01. svibanj 2024 20:21